Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

ana_art 20:48, 17 maj 2014

ale ten rh ma piękne liście zdrowa, soczysta zieleń... buksy bardzo ładne, daj namiar
gierczusia 22:25, 17 maj 2014

Bociusia .. U Ciebie to siem dziki wątek zrobił ... Kot siem wyciszył po kastracji ; poprawczak otwierasz i jesze rodek siem puszcza .....

Ja normalnie tego nie strzymam ... Tu trza baner " dozwolone od lat 18 "

Ściskam Cię .. Ubawiłam się po pachy .... Czy możesz dać namiar na buksa jeśli to nie tajemnica ??

Jest piękny , a do Wrocka to chyba po 3 sztuki nie pojadę
Mala_Mi 23:15, 17 maj 2014

Teraz czytam... i cieszę sie, ze buksiki sie spodobały i nie narzekasz...

Tojesć orszelinowata idzie kłączami, ale płytko, wiec nie jest tak inwazyjna jak tojesć kropkowana, która jest masakryczna.. i wlezie wszędzie .. a jak sie ja raz na jakiś czas 2-3 lata wykopie i podzieli... to nie ma problemu. Jak się nei zamierza wykopywać, a po sąsiedzku są rośliny któych nie chcemy ruszać, warto posadzić w obwódce lub donicy bez dna.
bociek 12:51, 18 maj 2014

Juzia, ales Ty niezaspokojona

Ula, sadzonki nie sa jakies wielgachne, ale zdrowiutkie. Mam nadzieje, ze sie przyjma, bo z golym korzeniem, a ja sie srednio umiem obchodzic z takim czyms A poprawczak, jak sie buksiki zreflektuja i przezyja to zrobie sobie z nich kuleczki

Jolusia
, iryski jutro pewnikiem zakwitna Lubie jak kwitna, potem juz mniej

Ewa, tydzien ma byc niekiepski pogodowo, szkoda, ze oprocz pielenia nie mam zadnych planow
Chociaz nigdy nie wiadomo co sie czai za rogiem Czy nie jakies CO przypadkiem
bociek 13:24, 18 maj 2014

Karolina, nie wiem, jakies takie byly od poczatku liche. Nawet bylam ostatnio w tej szkolce, w ktorej je kupowalam i zagadalam z Panem. Ponoc nie ja pierwsza zglosilam temat Widac mieli taka felerna partie.. Z tych w poprawczaku, jesli przezyja porobie sobie kulki

Kasiu, spokojnie, zakwitna

Madzenko, u mnie sloneczko, mam nadzieje, ze u Ciebie rowniez. Tez odpoczywam Aktywnie Dlubiac sobie w ziemi tu i tam

Martaibartek
, 35 szt. na jakies trzy metry Namiar na pw. Ale uprzedzam, bukiski sa z golym korzeniem i nie sa jakos szczegolnie duze, co mi akurat zupelnie nie przeszkadza, przeciez sie rozrosna, za to wygladaja na zdrowiutenkie i cena baaaardzo dobra

Aneta, niom, nawet obydwa siem puszczajom

Jula, Dwa ule som, sloma na daszki jest, tylko Zon musi miec wene na roboty dekarskie Dzisiaj zagladalam do ula, podejrzalam ile miodku moge sobie wziac. Na razie ze dwa - trzy litry pewnie by sie zebralo. Do drugiego ula wsadzilam nadprogramowe ramki i czekam Buksikom z poprawczaka nic nie robie na razie, czekam na rozwoj wypadkow

Sylwia, fajnie, ze zajrzalas Bogdzie mnie poinstruowala co czynic wiec sie posluchalam fachowej rady i wylamalam co niepotrzebne. A umbry, czemu myslisz, ze bys przesadzila? Twoj ogrod jest jak bombonierka, kilka lizakow wiecej chyba nie zemdli...

Sebek, no biedny, ale juz mnie draznil dosc mocno. Sama jestem ciekawa czy te buksiki dadza rade.

bociek 13:29, 18 maj 2014

Anet, pw

Ela, to nie jest jeden buksik, a 35 szt. zapakowanych razem , ale namiar na pw

Anek, zgrzeszylabym gdybym narzekala. Sadzonki spoko, ladnie zapakowane, zdrowiutkie, wysylka superekspresowa. Oby tylko sie przyjely A z tojescia bede sie obchodzic zgodnie z Twoja instrukacja
bociek 13:36, 18 maj 2014

Teraz kilka foteczek i zmykam, wieczorkiem do Was zajrze

Berry Smoothie po deszczu

Po tulipkach zostalo dobre i mile wspomnienie

bociek 13:39, 18 maj 2014

Poharatany milorzab, caly czas sie zastanawiam co z nim zrobic...

Kuliscie

Trafffkowo

bociek 13:43, 18 maj 2014

Dla Eleczki przyrosty cisowe. Moje kule zaczynaja na rudo dopiero potem sie robia zielone.

Ale juz te sa przymrozone

bociek 13:47, 18 maj 2014

I na koniec troszke kfiatkow

Jezowka sie szykuje

Truskawka

Czosnek