Karolina, nie wiem, jakies takie byly od poczatku liche. Nawet bylam ostatnio w tej szkolce, w ktorej je kupowalam i zagadalam z Panem. Ponoc nie ja pierwsza zglosilam temat

Widac mieli taka felerna partie.. Z tych w poprawczaku, jesli przezyja porobie sobie kulki
Kasiu, spokojnie, zakwitna
Madzenko, u mnie sloneczko, mam nadzieje, ze u Ciebie rowniez. Tez odpoczywam

Aktywnie

Dlubiac sobie w ziemi tu i tam

Martaibartek, 35 szt. na jakies trzy metry

Namiar na pw. Ale uprzedzam, bukiski sa z golym korzeniem i nie sa jakos szczegolnie duze, co mi akurat zupelnie nie przeszkadza, przeciez sie rozrosna, za to wygladaja na zdrowiutenkie i cena baaaardzo dobra
Aneta, niom, nawet obydwa siem puszczajom
Jula, Dwa ule som, sloma na daszki jest, tylko Zon musi miec wene na roboty dekarskie

Dzisiaj zagladalam do ula, podejrzalam ile miodku moge sobie wziac. Na razie ze dwa - trzy litry pewnie by sie zebralo. Do drugiego ula wsadzilam nadprogramowe ramki i czekam

Buksikom z poprawczaka nic nie robie na razie, czekam na rozwoj wypadkow
Sylwia, fajnie, ze zajrzalas

Bogdzie mnie poinstruowala co czynic wiec sie posluchalam fachowej rady i wylamalam co niepotrzebne. A umbry, czemu myslisz, ze bys przesadzila? Twoj ogrod jest jak bombonierka, kilka lizakow wiecej chyba nie zemdli...
Sebek, no biedny, ale juz mnie draznil dosc mocno. Sama jestem ciekawa czy te buksiki dadza rade.