Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

Milunia w ogrodzie - z widokiem na rozlewisko

MiluniaB 21:48, 03 lip 2021

To jeszcze w temacie róż kilka portretów

MiluniaB 21:48, 03 lip 2021

Hortensje zaczynają

MiluniaB 21:52, 03 lip 2021

Koniec
ElzbietaFranka 23:03, 03 lip 2021

Wszystkim się Różanka podoba. Mam taką armatkę na dzialce eM kupił. Jak duża susza wyciąga i podlewa wszystko, dzieci mają radoche, bryza od niej daje ochłodę.
Agatorek 19:29, 04 lip 2021

MiluniaB napisał(a)
To jeszcze w temacie róż kilka portretów

O raju...
Dragonka 21:10, 04 lip 2021

Dzień dobry, czy jestem w różanym raju? Wygląda na to, że tak, więc grzechem byłoby słowa zachwytu nie zostawić i dołączyć do rzeszy nieśmiałych oglądaczy Więc się ośmielam- Miluniu, ogród Twój znam z 'czytanek' zimowo-wiosennych, spodobał mi się porządek jaki w nim postanowiłaś od pczątku mieć( bo mnie ciągle czepia się bałagan..) i jak z żelazną konsekwencją wprowadzałaś plany ogrodowe. Hortensje przy basenie, rabata z miskantami i hortkami są świetne, i tak, widziałam zalążki różanki. Ale muszę przyznać, że efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania- nie spodziewałam się takiej feerii kolorów i doznań - różanka jest boska,naprawdę.

Różana bomba idę na powtórkę!

Alija 21:18, 04 lip 2021

MiluniaB napisał(a)
Hortensje zaczynają

Hortensje pięknie się zapowiadają, duże i dużo.
U mnie w tym roku Anabelki coś marne, jak nigdy...
Martka 21:33, 04 lip 2021

Miluniu, cudne portrety i piękny dałaś zwiastun hortensji bardzo zaawansowane, dorodne i zdrowe. Przeprowadzka i nowe miejsce im pasuje Wciąż podziwiam Twoją konsekwencję ogrodową Jak ma się Twój Orange Dream?

MiluniaB 21:37, 04 lip 2021

Ela o tak Elu fajny chłód

Agnieszka musisz tą różę mieć

Baśka witaj - bardzo się cieszę z nowej osoby na moim wątku - zapraszam częściej Dziękuję za miłe słowa - nareszcie mój obecny ogród mi się podoba i oprócz kolorów na różance nic bym w nim nie zmieniała. Raczej mało osób może cieszyć się ogrodem bez ciągłych planów zmiany nasadzeń, wymiany roślin itp. Cieszę się, że zostawiłaś wpis zaglądając, bo gdzieś już widziałam Twój avatarek, który mnie zaintrygował. Muszę do Ciebie zajrzeć

Alicja z moich obserwacji - Annabelle i ogrodowe dwa lata kwitną jak szalone, a w kolejnym roku odpoczywają Twoje zapewne zaszaleją w przyszłym sezonie
MiluniaB 21:40, 04 lip 2021

Martka hortensje lepiej tu się czują, bo nie rosną na rabacie żwirowej. Obiecałam im nowe miejsce bez kamyczków u słowa dotrzymałam, a one się odwdzięczyły Konsekwencja u mnie w tym ogrodzie będzie już zawsze
Orange Dream ma się dobrze. Rośnie w półcieniu, nawadniany, podlewany fusami od kawy - jest ok