Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 12:00, 30 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Domi Shrekol mi dokupil 3 szt w cenie 92 zł, dzisiaj będą zdjęcia zakochałam się w tych sosnach i dziekuję Ci za informacje o nich gdyż dzięki Tobie sosny wróciły na swoje miejsce na rabacie Tylko muszą do mnie dojechać ze Zgierza

Marzenko, oglądnęłam te Twoje sosenki. Bardzo udany zakup. Niech się przyjmą! Tfu tfu tfu!
Domi 12:03, 30 maj 2012

popcarol napisał(a)
Przepiękny ten buk! Jak i cały ogród! Pięknie
pozdrawiam!

Karolino, ten buk to jeden z najlepszych zakupów ogrodniczych. Jest prawie bezproblemowy (opryski są konieczne). Polecam każdemu.
Domi 12:05, 30 maj 2012

Mille napisał(a)
Ależ na piękny ogród trafiłam przed snem. Jak tu cudnie! Wpisuję się, by pamiętać gdzie jutro wrócić i dokończyć spacer, a tymczasem po takich widokach oczekuję kolorowych snów PS: Ładne robisz zdjęcia, pozdrawiam!

Oj, dziękuję Mille. Odwiedzaj mnie częściej. Staram się wrzucać co jakiś czas nowe fotki, żeby watek żył i nie popadł w zapomnienie.
Domi 12:07, 30 maj 2012

GabiK napisał(a)
Domi, jak dobrze, że córeczka pozwala Ci na spacery po ogrodzie z aparatem. Dzięki temu my też możemy nacieszyć oczy. Jest rewelacyjnie u Ciebie.

Gabi, to M. pozwala mi na spacery po ogrodzie z aparatem Wypycha mnie do ogrodu na siłę, żeby mieć dzidzię tylko dla siebie
Domi 12:09, 30 maj 2012

Sebek napisał(a)

Jak zwykle się zachwycam

Pozdrawiam Cię serdecznie W wolnej chwili muszę pooglądać relację z Twojej wyprawy.
agniecha973 12:10, 30 maj 2012

Domi napisał(a)

Gabi, to M. pozwala mi na spacery po ogrodzie z aparatem Wypycha mnie do ogrodu na siłę, żeby mieć dzidzię tylko dla siebie

Domi 12:12, 30 maj 2012

baraga1904 napisał(a)

Witam Agnieszko w moim ogródku. Dziękuję za odwiedzinki i gratulacje dot. Córeczki. "Szokistycznie fajny"? Dobre Pozdrawiam cieplutko!

Mam 11 - letnią córkę, 16 - letniego syna i ...pracuję w szkole, więc mam "bogate" słownictwo - zapożyczone od tych ...troszkę młodszych ode mnie. hi!hi!

Ostatnio wielkie wrażenie zrobił na mnie tekst zasłyszany w programie Kuby Wojewódzkiego. Gościem był młody chłopak; zapytany o metody podrywu dziewczyn podał swój stały tekst:
"Przepraszam, masz może chusteczkę? Bo mnie glutek złapał".
abiko 12:16, 30 maj 2012

i działa?? a to nie ten chłopak z rodzinki.pl?
GabiK 12:39, 30 maj 2012

Domi, czym i kiedy pryskasz buka? Profilaktycznie, czy jak go coś złapie? Ja swojego nie pryskałam w zeszłym roku i nic mu nie było, teraz też nie. Czym go potraktować?

Tekst zadziwiający. Co to się dzieje, że działa. Moja córeczka też lubi glutki. Ostatnio były negocjacje w sprawie kropelek do nosa. Nie chce wpuścić, bo lubi glutki, woli spać bez skarpetek i mieć katar niż się ubrać, i w ogóle glutki są fajne, wszyscy ludzie lubią glutki. Pewnie by się dała tak poderwać, ale ona ma 3 lata, mam nadzieję, że do 15 jej przejdzie.
Domi 16:22, 30 maj 2012

baraga1904 napisał(a)
Dominiko, masz wspaniałą nawierzchnię granitową. Robiła Ci to jakas firma od nas - ze Śląska? Szukamy z mężem wykonawcy na wymianę kostki na granit , ale prawdziwych fachowców od granitu jakoś mało..

No niestety mojego wykonawcy nie mogę polecić, bo nasza kostka jest źle położona.Po każdej zimie ją wysadza. Zrobili źle podłoże i nie chcą uznać swojej winy.