Witam Agnieszko w moim ogródku. Dziękuję za odwiedzinki i gratulacje dot. Córeczki. "Szokistycznie fajny"? Dobre Pozdrawiam cieplutko!
Mam 11 - letnią córkę, 16 - letniego syna i ...pracuję w szkole, więc mam "bogate" słownictwo - zapożyczone od tych ...troszkę młodszych ode mnie. hi!hi!
Ostatnio wielkie wrażenie zrobił na mnie tekst zasłyszany w programie Kuby Wojewódzkiego. Gościem był młody chłopak; zapytany o metody podrywu dziewczyn podał swój stały tekst:
"Przepraszam, masz może chusteczkę? Bo mnie glutek złapał".
Domi, czym i kiedy pryskasz buka? Profilaktycznie, czy jak go coś złapie? Ja swojego nie pryskałam w zeszłym roku i nic mu nie było, teraz też nie. Czym go potraktować?
Tekst zadziwiający. Co to się dzieje, że działa. Moja córeczka też lubi glutki. Ostatnio były negocjacje w sprawie kropelek do nosa. Nie chce wpuścić, bo lubi glutki, woli spać bez skarpetek i mieć katar niż się ubrać, i w ogóle glutki są fajne, wszyscy ludzie lubią glutki. Pewnie by się dała tak poderwać, ale ona ma 3 lata, mam nadzieję, że do 15 jej przejdzie.
Dominiko, masz wspaniałą nawierzchnię granitową. Robiła Ci to jakas firma od nas - ze Śląska? Szukamy z mężem wykonawcy na wymianę kostki na granit , ale prawdziwych fachowców od granitu jakoś mało..
No niestety mojego wykonawcy nie mogę polecić, bo nasza kostka jest źle położona.Po każdej zimie ją wysadza. Zrobili źle podłoże i nie chcą uznać swojej winy.