Witaj Dominiko - śąsiadko ze Śląska. Pierwszy raz przychodzę i witam się z Tobą serdecznie.
Ogród masz.... łał!!! Szokistycznie fajny. Całego jeszcze nie przeszłam ale szybko nadrobię, obiecuję, bo warto.
I oczywiście serdecznie gratuluję córki, to największe szczęście....
Dominiko u Ciebie każdy najmniejszy kwiatek wygląda jak dzieło sztuki !!! Zdjęcia cudowne ! A przymrozek też uszkodził mojego perukowca, ale wypuszcza nowe listki więc żyje
Buziaki dla córci . Oj bakterie to przytul ją od cioci
Domi Shrekol mi dokupil 3 szt w cenie 92 zł, dzisiaj będą zdjęcia zakochałam się w tych sosnach i dziekuję Ci za informacje o nich gdyż dzięki Tobie sosny wróciły na swoje miejsce na rabacie Tylko muszą do mnie dojechać ze Zgierza
Jolu, muszę pokazać Twój wpis mojemu M. Będzie bardzo dumny ze swojej pracy. Sumiennie robi wszelkie wertykulacje, aeracje, nawożenia, wapnowania itd. Wprowadził też standard koszenia w widoczne pasy Ja tylko czasem wydłubuję szpikulcem do chwastów z trawnika pojedyncze stokrotki i mniszki zcałymi korzeniami i rozetkami liści, bo to dużo skuteczniejszy sposób, niż oprysk. Jak się ich pozbywam regularnie, nie mają możliwości rozsiania się.
Fajnie czytać o hobby naszych M Mój też się szczyci swoim mini tarwniczkiem 90m2
Pozdrowienia dla juniorki Marty
witaj Domi
mogłabym prosić o zdjęcie rabaty z bukiem Purple Fountain?
chyba, że pomyliłam gatunki i jest to jakieś inne czerwonolistne drzewko płaczące
Proszę bardzo Masz rację co do odmiany.
piękny bardzo dziękuję za zdjęcia
ile ma lat i ile miał wzrostu jak go sadziłaś?
Ależ na piękny ogród trafiłam przed snem. Jak tu cudnie! Wpisuję się, by pamiętać gdzie jutro wrócić i dokończyć spacer, a tymczasem po takich widokach oczekuję kolorowych snów PS: Ładne robisz zdjęcia, pozdrawiam!