Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

baraga1904 20:57, 01 cze 2012

U nas tak , był grafit bo pasował do dachówki. Nawierzchnie to brudna robata i najgorsza wokół domu. Ale też poza praktycznością musi byc dekoracyjna i służyc na lata. Dobrze że pózniej są już tylko (prawie) roślinki
anna_studio 21:16, 01 cze 2012

...co do fugi i jej ceny...to słyszałam, że równowartość kostki granitowej. Robili znajomi......
Też się nią interesowałam, ale przestałam....
kamaya 19:15, 02 cze 2012

Nie bede oryginalna ....Ogrod przepiekny !!! chcialam zapytac o lampy ogrodowe jaki to producent i model oczywiscie...Pozdrawiam
Syla 15:00, 03 cze 2012

Zwiedziłam sobie piękny ogród ..... niech rośnie i raduje .... Gratulacje i pozdrowienia dla młodego potomstwa
ewaglen 20:23, 03 cze 2012

Dominiko, ja maniakalnie o tych Twoich pięknych czerwonych kwiatach. Piszesz, ze to azalie. Powiedz mi dokładnie, jaka to azalia? Mam wrażenie patrząc na zdjęcia, że jest niziutka i zwarta. Pięknie wygląda. Do tej pory myślałam, że azalie sa wyższe i luźniejsze w pokroju.
Domi 21:21, 03 cze 2012

kamaya napisał(a)
Nie bede oryginalna ....Ogrod przepiekny !!! chcialam zapytac o lampy ogrodowe jaki to producent i model oczywiscie...Pozdrawiam

Witaj! W ogrodzie mam lampy firmy Massive model Manhattan.
Domi 21:34, 03 cze 2012

ewaglen napisał(a)
Dominiko, ja maniakalnie o tych Twoich pięknych czerwonych kwiatach. Piszesz, ze to azalie. Powiedz mi dokładnie, jaka to azalia? Mam wrażenie patrząc na zdjęcia, że jest niziutka i zwarta. Pięknie wygląda. Do tej pory myślałam, że azalie sa wyższe i luźniejsze w pokroju.

Ewo, nie ma sprawy. To są azalie japońskie: niskie krzaczki, o zwartym pokroju. Tutaj trochę więcej informacji:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1067-ogrod-dominiki?page=107
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało.
Domi 21:35, 03 cze 2012

Syla napisał(a)
Zwiedziłam sobie piękny ogród ..... niech rośnie i raduje .... Gratulacje i pozdrowienia dla młodego potomstwa

Dzięki Sylwio Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 21:36, 03 cze 2012

Domi napisał(a)

Ewo, nie ma sprawy. To są azalie japońskie: niskie krzaczki, o zwartym pokroju. Tutaj trochę więcej informacji:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1067-ogrod-dominiki?page=107
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało.

Dominiko czy ty usuwasz przekwitłe kwiatostany azaliom???? o matko, nie da rady, przecież to roboty na tydzień??
Domi 21:39, 03 cze 2012

No dotąd tak robiłam Marzenko...powodowana troską o obfite kwitnienie w kolejnym roku...