Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

DariaB 08:52, 28 mar 2022

Piękna będzie ta aleja Doszłaś już do siebie bo akcji sadzenie?
Agatorek 08:53, 28 mar 2022

Hej Basiu .
Można też podkopać część trawy i wtedy jakby uciąć kawałek. Nie wiem, czy sprawdziłoby się to przy rozplenicy . Wiem, jakie potrafią być wielkie

Altana dziękuje
Agatorek 08:55, 28 mar 2022

Darcia, tak, już Ok . Miałam relaks w sobotę (grill u siostry), a wczoraj posadziłam tylko kilka ciemierników.
Dziś zaczynam zrywać darń na „tyłach” w okolicach planowanej fosy.

Alija 08:56, 28 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Mam i ja

Dołączam się do pochwał alejki, będzie pięknie.
Ale masz dużo ciemierników, cała ciemiernikowa łączka, super.
Kokesz 09:24, 28 mar 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Ciemierniki śliczne za świetną cenę

Hahaha też się skusiłam
Nabyłam 5 sztuk
Na razie czekają na posadzenie
Muszę zrobić mały tetris
anuska2507 17:33, 28 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Mam i ja
Kiedyś wspomniałam mamie, żeby popatrzyła na ciemierniki, jak będzie w Obi. No i była ostatnio i mi kupiła.
Doniczka 1,4 litra, dużo kwiatków, cena w sklepie 15,99 zł (w internecie na stronie sklepu są powyżej 20 zł) i dodatkowo zniżka -20% do końca marca. Czyli niecałe 13 zł za doniczkę.
Odmiana Niger.

Prawie jak biznes życia Ja widziałam w szkółce kwitnące na biało (nie podano odmiany) po 21 zł i myślałam, że to chyba dobra cena.
Ładnie wyglądają posadzone w masie. Aż sama z chęcią wybrałabym się do Obi Ale trochę za daleko, żeby po same ciemierniki lecieć... Odbiję sobie w piątek wypadem do centrum ogrodniczego - może znowu coś upoluję
Agatorek 18:53, 28 mar 2022

Alicjo, dziękuję , na jesieni będę sadzić łączki krokusowe, pozazdrościłam Ci widoków

Renia, ja chyba jeszcze poproszę mamę, żeby mi kupiła, jak będzie w okolicy . Tetrisy małe też robię. Wiem, że teraz sadzę za gęsto, więc to będzie chyba już normalne u mnie .

Aniu, nooo , tym razem mi się udało (dzięki mojej mamie, bo ja też mam kawałek do Obi, a jak już jadę do Warszawy, to staram się pozałatwiać dużo spraw w jeden dzień, więc na zakupy przeważnie już nie mam ani czasu, ani chęci ).
Trzymam kciuki za Twoje zakupy .
Martka 18:57, 28 mar 2022

Do podsadzenia klonów proponuje Ci bodziszki
ElzbietaFranka 19:33, 28 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Mam i ja

Kiedyś wspomniałam mamie, żeby popatrzyła na ciemierniki, jak będzie w Obi. No i była ostatnio i mi kupiła.
Doniczka 1,4 litra, dużo kwiatków, cena w sklepie 15,99 zł (w internecie na stronie sklepu są powyżej 20 zł) i dodatkowo zniżka -20% do końca marca. Czyli niecałe 13 zł za doniczkę.
Odmiana Niger.

Posadzone niedaleko altanki

Te białe są tańsze w obi. Może i ja podjadę jutro popatrzeć. Zaszalałas właściwie mama. Też się cieszę, że i ty masz
Moim zdaniem białe są najładniejsze bardzo ładnie się reprezentują na rabacie.
Za 2 lata to te od Sylwii też będą ladne
DariaB 19:44, 28 mar 2022

Ciemierniki piękne i cena super. Ja omijam Obi szerokim łukiem bo się nie oprę i nie będę wiedziała gdzie je teraz posadzić