Agatorek
18:23, 09 wrz 2023

Basiu, ja niewiele więcej będę wystawać
. Ale wody będzie troszkę mniej niż 1,5, bo nalewa się jakoś około 10 poniżej górnej krawędzi przy tym typie filtracji
. Czyli woda do szyi
.
Jakby Ci lenistwo minęło, to zapraszam
Judith, jasne, że tak
Anetko, już się dzieje
. EM stwierdził, że sam zrobi wykop
. W poniedziałek będziemy decydować, czy jednak nie wzywać pomocy w postaci pana koparkowego
z dużą koparką
.
EM kopie minikoparką i od razu wywozi ziemię za ogrodzenie (oczywiście na naszą działkę). To duży plus.
Bo pan koparkowy zryłby i tak słabą trawę, no i usypałby mi Kilimandżaro pod domem, a eM i tak musiałby to później wywozić. A ziemi jest straaaaaasznie dużo. Ale jak nie będzie wyjścia, to w poniedziałek jadę na wieś (niedaleko jest pan, który ma koparkę) lub przekupię panów, którzy remontują „siódemkę” - akurat robią bardzo blisko
.
Renatka, zapraszam
.

Jakby Ci lenistwo minęło, to zapraszam

Judith, jasne, że tak

Anetko, już się dzieje

EM kopie minikoparką i od razu wywozi ziemię za ogrodzenie (oczywiście na naszą działkę). To duży plus.
Bo pan koparkowy zryłby i tak słabą trawę, no i usypałby mi Kilimandżaro pod domem, a eM i tak musiałby to później wywozić. A ziemi jest straaaaaasznie dużo. Ale jak nie będzie wyjścia, to w poniedziałek jadę na wieś (niedaleko jest pan, który ma koparkę) lub przekupię panów, którzy remontują „siódemkę” - akurat robią bardzo blisko

Renatka, zapraszam