Agatorek
16:44, 22 kwi 2024

Juzia, Ewa, muszę przyznać Wam rację, powariowały

Marta, na pewno tak będzie, ale czy wystarczy Wam czasu?
Aniu, masz rację, teraz uzyskanie Esty to kilka minut
Iwonka, Monia, nareszcie jakieś głosy rozsądku

Magarku, to ja musisz sama ustalić z Brutusem
. Jak jesteś w miarę szybka, to może i dwa kloniki uda Ci się wykopać 
Mirka, zanim kupiłam kruszyny, to doczytałam, że one ogólnie są raczej niewrażliwe na trudne warunki pogodowe, typu mróz, czy susza. Ale podlewam zawsze cały ogród, więc trudno mi powiedzieć, czy z tą suszą, to prawda. W zeszłym roku całość podlewana była ze 3 razy, max 4. U mnie glina dość długo trzyma wilgoć.
Te duże, ostatnio kupione, to nie wiem, czy szczepione. Ale na pewno szczepione (na dole, przy korzeniu) są mniejsze okazy, co jakiś czas coś z nich wyrasta
.
Ewa, dziękuję
, na pewno później podzielę się wrażeniami i zdjęciami

Marta, na pewno tak będzie, ale czy wystarczy Wam czasu?

Aniu, masz rację, teraz uzyskanie Esty to kilka minut

Iwonka, Monia, nareszcie jakieś głosy rozsądku

Magarku, to ja musisz sama ustalić z Brutusem

Mirka, zanim kupiłam kruszyny, to doczytałam, że one ogólnie są raczej niewrażliwe na trudne warunki pogodowe, typu mróz, czy susza. Ale podlewam zawsze cały ogród, więc trudno mi powiedzieć, czy z tą suszą, to prawda. W zeszłym roku całość podlewana była ze 3 razy, max 4. U mnie glina dość długo trzyma wilgoć.
Te duże, ostatnio kupione, to nie wiem, czy szczepione. Ale na pewno szczepione (na dole, przy korzeniu) są mniejsze okazy, co jakiś czas coś z nich wyrasta

Ewa, dziękuję