Cudne te pąki kwiatowe na piwonii. To jest ta różowa, o ile dobrze pamiętam. A białą posadziłaś gdzieś w pobliżu?
Wisteria da w tym roku pokaz. Jak kwitnie wygląda zjawiskowo. Moja mama ma niebieską, białej nigdy nie widziałam. Czekam więc na zdjęcia.
Alu, Twój ogród taki dojrzały z ciekawymi zakątkami, a piwonia drzewiasta jaka wielka. Moja malutka i jeszcze nie ma pąków kwiatowych. Długo czekałaś na kwiaty?
Alicja nie mogłam zaskoczyć. Wydawało mi się, że masz staw. Jednak przeglądam i stawu nie ma. Poszłam do początku wątku i jest na 7 stronie.
A co z nim teraz chyba nie narzekasz, że nie masz wody. Zima była mokra deszczowa.
Tak patrzę ładna panorama.
Jadę jutro do mojego ogrodu. Pogoda ładna można robić.
Alicjo, ja nie mam piwonii drzewiastej i przyznam, że zaskoczyły mnie jej pąki kwiatowe. Są bardzo oryginalne i ładnie wyglądają. Mam kochana cierpliwość- czekać 15 lat, podziwiam
To jest nie możliwe. Wisteria kwitnie bez problemu widzę w szkółkach kwitną. Zamierzam kupić, obym jeszcze dłużej nie czekała na kwiaty
Kupię kwitnąca.
Już bym dawno kupiła tylko się boje za dużo różnych bzykow ja odwiedza i mogą pokłuć.