Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Glina i zielsko

Glina i zielsko

LIDKA 23:16, 24 wrz 2024

Marcin89 napisał(a)
Dokładnie tak. Według mnie zawiązują pąki w sierpniu, bo do sierpnia trzeba nawozić i intensywnie podlewać. Zdaje się Pani Danusia radziła, żeby podlewać intensywnie w sezonie, jak również w sierpniu i wrześniu. Żeby roślina była dobrze nawodniona przed zimą. Jak coś źle piszę, to proszę poprawić

Dobrze prawisz.
Narsilia 07:10, 26 wrz 2024

Jejku jakie piękne dorodne rozchodniki , szacun że gracki ci kwitną bo one z tego co czytałam rzadko zakwitają brakuje im czasu a u ciebie bomba.

No wkoncu widzę u ciebie chwasciki huraaa , znaczy że jest równowaga i ufo ci nie pieli w nocy a tak serio to normalna sprawa no stres.

Rodki masz niesamowite tak zieloniutkie zero dziur zero jakiś brązowych liści .
Ja w tym roku też kupiłam ten nawóz i dokarmiałm ale może że 3 razy ale lepsze to nic nic więc mam nadzieję że też coś więcej pokażą choć muszę pochwalić że i bez nawozu dawały radę .

Uscuski dla Ciebie Lidka
Urszulla 10:18, 26 wrz 2024

Zrobiłam przegląd zdjęć po Twoich wyczynach, ładnie Ci wszystko rośnie. A jak ożanka?
Wiaan 22:44, 27 wrz 2024

Lidka zabieram się jak pies do jeża za zmiany na różance i o trawach pamiętam
Gosialuk 21:15, 30 wrz 2024

Też tak rozmnożyłam gaurę i jestem ciekawa czy przezimuje. I mam takiego wilczomlecza, przetrwał ostatnią zimę, choć trochę był sponiewierany, to ładnie się odbudował. Czerwonolistny nie dał rady. Jaką metodą rozmnażałaś swojego?
Ładnie się zagęściły rabaty, a platany już całkiem spore.
mrokasia 21:20, 30 wrz 2024

Lidka, daj znaka, że u Ciebie wszystko ok.
Agatorek 22:33, 30 wrz 2024

LIDKA napisał(a)

Też już mnie pomylone trawy nie denerwują.

mnie w sumie też nie. Nawet wyszło u mnie dobrze z pomyłką. Przy altance, przy wejściu, miałam mieć "kompaktowe" i niewysokie trawy. A mam wielkie potwory, po 1,5 m wysokie i szerokie (zjadły mi hortensje i rozchodniki ). Ale wygląda to cudownie .

Helen 21:12, 02 paź 2024

Lidka, czy coś potrzebujesz na nową rabatę? Jakbyś coś chciała, to napisz mi na priv, potwierdzę czy mam
Pozbywam się kilku nadmiarów, dlatego piszę, paczkomaty działają, szybko.

P.S. Trzymam kciuki, bardzo mocno buziaki
LIDKA 14:23, 04 paź 2024

Narsilia napisał(a)
Jejku jakie piękne dorodne rozchodniki , szacun że gracki ci kwitną bo one z tego co czytałam rzadko zakwitają brakuje im czasu a u ciebie bomba.

No wkoncu widzę u ciebie chwasciki huraaa , znaczy że jest równowaga i ufo ci nie pieli w nocy a tak serio to normalna sprawa no stres.

Rodki masz niesamowite tak zieloniutkie zero dziur zero jakiś brązowych liści .
Ja w tym roku też kupiłam ten nawóz i dokarmiałm ale może że 3 razy ale lepsze to nic nic więc mam nadzieję że też coś więcej pokażą choć muszę pochwalić że i bez nawozu dawały radę .

Uscuski dla Ciebie Lidka

Ty to zawsze taka miła. dziękuję.

Rodki trzeba karmić to bedą ładne. i woda jest kluczowa.

buziaki

LIDKA 14:25, 04 paź 2024

Urszulla napisał(a)
Zrobiłam przegląd zdjęć po Twoich wyczynach, ładnie Ci wszystko rośnie. A jak ożanka?

Ula ożanki sie przyjeły. niektóre sa już ładne krzaczki. i podzieliłam sie z kuzynką. testuje je na piachu.

dziękuję