Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Kasya 11:04, 07 mar 2021

sarenka napisał(a)

To pod kocyk z książką
Ja właśnie kartkę wyjęłam i będę rysować,ale w projektowaniu to ja kiepska jestem korzystam, że dzieci zajęte i amm chwilę

O właśnie książka
Padła mi tv i internet.... nie obejrzałam mai...
TAR 11:08, 07 mar 2021

wyobrazilam sobie mise z nasadzeniami, w czasie kiedy jest juz zielonopomiedzy sciazka i drzewami. Miejscowka na mise calkiem niezla, przestrzennie mi pasuje. Ale trzeba sobie zwizualizowac reszte otoczenia. Siedzisko w poblizu az sie prosi. Bedzie super.

U nas tez pogoda sie odwrocila i jest ponuro, wietrzne i popaduje. Grzejemy pupki w domu, tylko biale sa przeszczesliwe, starzy w chacie mozna sie zakolankowac i spac

Moj mezus za tydzien tez juz chce ruszac z wertykulacja, patrzac tak neutralnie to sa czesci trawnika ktore juz krzycza o weretykulacje.
Z niecierpliwoscia czekam na odmarzniecie lezakowni, dopiero wtedy bede mogla wam wykopac troche zawilcow. na razie tam mroznia.
Margerytka40 11:16, 07 mar 2021

Ja wczoraj pięknie wygrabiłam trawnik a dziś wszystkie śmieci z rabat mi znów na niego wywiewa... wrrr.
Kasya 11:20, 07 mar 2021

Margerytka40 napisał(a)
Ja wczoraj pięknie wygrabiłam trawnik a dziś wszystkie śmieci z rabat mi znów na niego wywiewa... wrrr.

Takie hektary wygrabilas ?
Margerytka40 11:23, 07 mar 2021

Kasya napisał(a)

Takie hektary wygrabilas ?

No nie wszędzie. Na froncie i to wielkie trawiaste koło na środku
April 11:38, 07 mar 2021

Gosiek33 napisał(a)
Też doświadczam porywów wichury i ptaków od razu mniej

Dziwisz im się, też bym się kryła gdyby mi kiecę podwiewało
April 11:39, 07 mar 2021

sarenka napisał(a)

To pod kocyk z książką
Ja właśnie kartkę wyjęłam i będę rysować,ale w projektowaniu to ja kiepska jestem korzystam, że dzieci zajęte i amm chwilę

Ja dziś też mam problemy z weną. Chyba zacznę przeglądać pliki ze zdjęciami, może coś na mnie spłynie, oby nie sen...
April 11:41, 07 mar 2021

Kasya napisał(a)

O właśnie książka
Padła mi tv i internet.... nie obejrzałam mai...

Ja od jakiegoś czasu Mai nie oglądam, nie wiem, zawiesiłam się. No i nie mam tv tylko internet w swoim pokoju, więc musiałabym wyszukać. Brak motywacji. Czasem coś się przeje i trzeba sobie dać czas na odpoczynek.
April 11:48, 07 mar 2021

TAR napisał(a)
wyobrazilam sobie mise z nasadzeniami, w czasie kiedy jest juz zielonopomiedzy sciazka i drzewami. Miejscowka na mise calkiem niezla, przestrzennie mi pasuje. Ale trzeba sobie zwizualizowac reszte otoczenia. Siedzisko w poblizu az sie prosi. Bedzie super.

U nas tez pogoda sie odwrocila i jest ponuro, wietrzne i popaduje. Grzejemy pupki w domu, tylko biale sa przeszczesliwe, starzy w chacie mozna sie zakolankowac i spac

Moj mezus za tydzien tez juz chce ruszac z wertykulacja, patrzac tak neutralnie to sa czesci trawnika ktore juz krzycza o weretykulacje.
Z niecierpliwoscia czekam na odmarzniecie lezakowni, dopiero wtedy bede mogla wam wykopac troche zawilcow. na razie tam mroznia.

Siedzisko mogłoby być jeszcze głębiej w las, na planowanej dopiero rabacie. Temat do ogarnięcia. Kiedyś myślałam o jakiejś leżance lub ławce, z widokiem na dom i ogród. Żeby na całość spojrzeć z innej perspektywy, obróconej o 180 stopni.

Z zawilcami się nie śpiesz, nie mam jeszcze przygotowanej miejscówki. Właśnie dziś miałam sadzić brzozę pod którą planowałam umieścić te zawilce ale jakoś nie mogę wpłynąć na mężatego żeby iść kopać. Wczoraj usunął mi dwie akacje z tego miejsca, oby nie zaczęły odrastać.
April 11:50, 07 mar 2021

Margerytka40 napisał(a)

Oj to szkoda roboty. Ale może wystarczy po wichurze przelecieć kosiarką i zbierze?