Te trawy to carexy, sabińska i Thiny Tin czy jakoś tak.
Są super.
Już niedługo. Tylko żebyś się nie czuła rozczarowana bo u mnie nie jest wymuskane i nie będzie. Zaczynam przeróbki starych rabat. Wiele miejsc się nie sprawdziło. Inne nie pasują do nowego stylu. No i upał bardzo się daje we znaki.
Te donice to spieniony styro? Widzialam u nas. Ciekawe jak sie sprawdza. Przydalob mi sie cos takiego wiekszego w wykuszu wejsciowym.
Kasya juz zapytala. Aae i ja powtorze Serrata kwitnie co rok? Mam juz w koszyku Chce posadzic przy podcieniu, mam dziure i zastanawialam sie co tam dac, ta by sie nadala idealnie.
U nas w srode prawdopodobnie zacznie sie demolka izolacji na poddaszu. Wszystko jest do zdjecia i do zalozenia ponownie. Jestem zalamana, to w sumie malo powiedziane. Mam nadzieje, ze Wykonawca "sie poczuje". Ma byc we srode z ekipa wiec moze juz zaczna. Przez to, ze czuje sie tak przybita wpadam w ogrodowy zakupoholizm. Ostatnio mam jakos wszystko pod górke.
Nie ma przerwy pomiedzy decha a welna i sie wilgoc wykrapla a od elewacji nie zrobil szczeliny i brakuje wentylacji . Na szczescie welna nie jest do wymiany, tylko do zdjecia i zalozenia od nowa ze szczelina wentylacyjna plus wymiana folii. Jest za szczelnie zrobione
Prześliczny ten Forest, pokroj miodzio. Bedzie krzaczasty. Cudo.