Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 21:18, 02 lut 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko, ale ten pająk okrutny

Fakt ze okrutny, ale muchy trzeba tępic.Trudniej mi wybaczyc kotom polowanie na ptaki.
marzena 21:18, 02 lut 2012

Aniu, no nie przesadzaj... po prostu tak instynktownie zdobywa pokarm... tyle tylko
zwierzęta nie są okrutne... naprawdę, po prostu polują aby przeżyć...wg mnie to słowo bardziej jest odpowiednie dla postępowania niektórych ludzi...
Bogdzia 21:21, 02 lut 2012

marzena napisał(a)
Aniu, no nie przesadzaj... po prostu tak instynktownie zdobywa pokarm... tyle tylko
zwierzęta nie są okrutne... naprawdę, po prostu polują aby przeżyć...wg mnie to słowo bardziej jest odpowiednie dla postępowania niektórych ludzi...

A koty wcale nie jedzą upolowanych ptaków.
alinak 21:24, 02 lut 2012

teraz sobie pomyślcie co myślą o nas konie , krowy i świnie- degeneraci a może kanibale - na swój sposób. na pierwszej fotce myślałam że ta mucha walczy
marzena 21:25, 02 lut 2012

wiem Bogdziu, mój jak upoluje, to tylko przynosi na schody... ale coś tam wyjada z wnętrzności, wiem, bo ogladałam... ale gdyby musiał całkowicie sam zdobywać pokarm... to byłoby inaczej...
Bogdzia 21:30, 02 lut 2012

alinak napisał(a)
teraz sobie pomyślcie co myślą o nas konie , krowy i świnie- degeneraci a może kanibale - na swój sposób. na pierwszej fotce myślałam że ta mucha walczy

Alinko walczyła ta mucha ale nie miała szans jak ją omotał pajęczyną i to tylko trochę tej pajęczyny było potrzebne żeby ją unieruchomic.
Bogdzia 21:33, 02 lut 2012

marzena napisał(a)
wiem Bogdziu, mój jak upoluje, to tylko przynosi na schody... ale coś tam wyjada z wnętrzności, wiem, bo ogladałam... ale gdyby musiał całkowicie sam zdobywać pokarm... to byłoby inaczej...

U mnie jest tyle kotów dzikich że nie mam już swojego bo bym musiała schronisko otworzyc. Poluja na ptaki że muszę je przeganiac.Jeśli sie zdarzy że upolują to nigdy nie ptaszka zjadły.Uduszą i zostawią.
marzena 21:41, 02 lut 2012

no tak... ale zwierzęta nie zabijają z rozmysłem, tylko instynktownie i przeważnie, aby przeżyć... nie organizują wojen i nie eksterminują przeciwników...
Bogdzia 21:48, 02 lut 2012

marzena napisał(a)
no tak... ale zwierzęta nie zabijają z rozmysłem, tylko instynktownie i przeważnie, aby przeżyć... nie organizują wojen i nie eksterminują przeciwników...

To akurat prawda.
an_tre 21:52, 02 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko, ale ten pająk okrutny

Fakt ze okrutny, ale muchy trzeba tępic.Trudniej mi wybaczyc kotom polowanie na ptaki.
...a moja Pusia niestety poluje jest bardzo zwinna
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies