Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 23:39, 16 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)

No to się cieszę że miałam dobry pomysł, a co do nowoczesności to ja z racji wieku jestem umiarkowanie nowoczesna i uważam że nikt nie powinien byc wykorzystywany w małzeństwie. Wiec ani chłopu nie można popuścic ani z niego zrobic ofiarę. Równe obowiązki dla obydwojga, no z wyjątkiem cięzkich prac fizycznych, to wiadomo.

Bogdziu ufam w twaoją mądrość i dbam o niego. Obowiązki dzielimy równo, gdyż bardzo dużo pracujemy. A mój mąż uwielbia gotować i ja z córką uwielbiamy go za to. Ot po prostu miałam więcej szczęścia jak rozumu, że trafiłam właśnie na niego

Dobrze jak człowiek moze tak powiedziec i tak życ.I super jak się ma takie szczęście. Do tego córka i ogródek. Moje gratulacje.
monteverde 23:40, 16 lut 2012

anula_wn napisał(a)
Bożenko jestem pod nieprawdopodobnym wrażeniem ! Jesteś niezwykle wrażliwą osobą, widać to na każdym kroku. Masz czułe serce i otwarty umysł. Bywać u Ciebie, czytać, oglądać - to najpiękniejsza przygoda i nauka

Anula zapewne pozwoli, abym się dołączyła do jej przemyśleń, po tych 20 stronach aż westchnęłam nadal będę zaglądała i czytała ten wątek, bo nie sposób go ominąć, powiem tylko dzięki Bożenko
Madzenka 23:44, 16 lut 2012

Dobrze jak człowiek moze tak powiedziec i tak życ.I super jak się ma takie szczęście. Do tego córka i ogródek. Moje gratulacje.

Bogdziu w tej zagonionej codzienności warto się cieszyć drobiazgami. Uwielbiam patrzeć rano na ogród. Jak dobrze, że coraz wcześniej wschodzi słońce, gdyż zaczynam się rozkoszować dniem o 7:00 rano
Nie mogę się doczekać kiedy mój ogród chociaż w niewielkim stopniu byłby taki jak Twój
Bogdzia 23:45, 16 lut 2012

monteverde napisał(a)

Bożenko jestem pod nieprawdopodobnym wrażeniem ! Jesteś niezwykle wrażliwą osobą, widać to na każdym kroku. Masz czułe serce i otwarty umysł. Bywać u Ciebie, czytać, oglądać - to najpiękniejsza przygoda i nauka

Anula zapewne pozwoli, abym się dołączyła do jej przemyśleń, po tych 20 stronach aż westchnęłam nadal będę zaglądała i czytała ten wątek, bo nie sposób go ominąć, powiem tylko dzięki Bożenko

Aniu dzieki ale gdzie tam mnie się równac z Tobą.Jestem bardzo zaszczycona gdy do mnie zaglądasz.
Madzenka 23:48, 16 lut 2012

Ale fajne ludziska są na ogrodowisku. Jak ja się cieszę, że pewnego mroźnego dnia tutaj trafiłam
Bogdzia 23:50, 16 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ale fajne ludziska są na ogrodowisku. Jak ja się cieszę, że pewnego mroźnego dnia tutaj trafiłam

To prawda sami mili ludzie, a standarty wyznacza Szefowa.
monteverde 23:52, 16 lut 2012

2 dni nieobecności przypłacę tygodniowym czytaniem tyle tu teraz wątków
Bogdzia 23:52, 16 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)

Bogdziu w tej zagonionej codzienności warto się cieszyć drobiazgami. Uwielbiam patrzeć rano na ogród. Jak dobrze, że coraz wcześniej wschodzi słońce, gdyż zaczynam się rozkoszować dniem o 7:00 rano
Nie mogę się doczekać kiedy mój ogród chociaż w niewielkim stopniu byłby taki jak Twój

Ogrod rosnie szybciej niz dzieci. Szybko będzie pięknie.
Bogdzia 23:54, 16 lut 2012

monteverde napisał(a)
2 dni nieobecności przypłacę tygodniowym czytaniem tyle tu teraz wątków

Sporo osób przybyło i to bardzo aktywnych. Dobrej nocy Aniu.
Pszczelarnia 23:56, 16 lut 2012

Jeszcze dziś nie byłam tutaj, a mam potrzebę. Tu nauka płynie małżeńska o równości i poszanowaniu w obowiązkach. Tak, nam się teraz prawa i obowiązki zrównały. Jest lepiej. Moja mama po ślubie płakała, że chce do pracy (zastawę tłukła) a Ojciec mówił, że nie wypada, nie może, po co. Dobranoc.