Bogdzia
07:16, 10 mar 2012

No wiesz Irenko, taki widok w Polsce nie jest aż tak nadzwyczajny.Dosyc często zawilce rosną w lasach czy krzakach dziko rosnących.Musisz to zobaczyc.
Ojojoj.....to jest trochę stresu....nie wiem, czy jestem w stanie zrozumieć......:/
U mnie tylko jeden stary druch, do,tej pory nizniszczalny, ma dużo zbrązowialych liści, nie wiem, co z pąkami kwiatowymi...tez sie boję o kwitnienie,
A co dopiero taaaaaaaki Twój ogród.....
Bogdziu, nie denerwuj się........bedzie co ma być, prawda? Ja bede podglądàć.....mam nadzieje bardzo wielkie na zobaczenia go w pięknym kwitnieniu
Bożenko......witaj .......oczywiście, że widzimy na dwóch fotkach sarnyA liczba pojedyńcza chyba wynika z tego, że na fotkach ma sie wrażenie, że jest to jedna i ta sama.....
A z takim zawilcowym lasem to spotkałam się tu do dopiero po przeprowadzcce ... i jak dalej będą jeżdzić po lesie na quad-ach to niedługo nie bedzie już niczego. Wydarte oponami co się da i ten ryk silników........ ma się ochotę rozciągnąc pomiędzy drzewami linkę stalową ....
Autostradę wybudują , las się zregeneruje... autostrady są konieczne........ale te stado małolatów i podstarzałych w drugiej młodosci facetów niszczy las tylko i wyłacznie dla swojej wątpliwej przyjemnosci. Przecież te pojazdy tak ryczą....że idzie ogłuchnąć.....
Bogdzia zobaczyłem piękne leśne fotki. Sarenki już odżyły po zimie (widzę bo chodzę z psem na spacery) . Oj zmartwiłem się Twoimi Rh ale może nie będzie tak źle i trzymam kciuki.