Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

badara 08:14, 13 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
.......do tych najstarszych należę ja z Hanią chyba a też jakos sobie radzimy.

Nie powiedziałabym
jotka 08:17, 13 mar 2012

Bożenko, to nie kwestia starości,
tylko wątków ogrodowych ilości!

Też czasami mi przykro, że nie mogę ogarnąć wszystkich na bieżąco. Ale tak sobie pomyślałam, że w realu nie kontaktuję się ze wszystkimi swoimi znajomymi codziennie, to niby czemu chcę to zrobić na forum?
W realu i wirtualnej sferze o części spotkań decydujemy sami, ale czasami to przypadek styka nas ze sobą

Pewnie, jak wszyscy sympatyczni i mają coś do powiedzenia to chciałoby się zamienić kilka zdań, pozdrowić ....

Dzisiaj spałam szybciej i dzieki temu zyskałam godzinkę - poświęciłam ja na poczytanie poradnika o azaliach, różanecznikach i wrzosach
Bogdzia 08:17, 13 mar 2012

badara napisał(a)

.......do tych najstarszych należę ja z Hanią chyba a też jakos sobie radzimy.

Nie powiedziałabym

Myślę o wieku a nie stażu na ogrodowisku.Ale mogę Cię dopisac jeśli trzeba. Wiec do najstarszch należymy we trzy.I w związku z tym mamy byc ulgowo traktowane.
Ewa 08:31, 13 mar 2012

Matko kochana!
Opowiem Wam co mi się przytrafiło ostatnio i z tego powodu jestem na L4,
otóż po wykonanym przysiadzie nie mogłam już wstać, kolano tak mnie rozbolało, że musiałam sie udać do ortopedy ( a to wielka sztuka), pan doktor pobadał nogę, pooglądał , zastrzyk, rehabilitację nakazał i mówi ;
- pani się sypie,
a ja odpowiadam:
- ależ proszę pana , ja dopiero w tym roku kończę....... lat
i mnie zamurowało jak usłyszałam ile to ja mam lat

Duchem to my wszyscy bardzo młodzi
Juzia 08:41, 13 mar 2012

Ale jaki "miły" lekarz.... "pani się sypie".
Bogdzia 08:43, 13 mar 2012

jotka napisał(a)
Bożenko, to nie kwestia starości,
tylko wątków ogrodowych ilości!

Też czasami mi przykro, że nie mogę ogarnąć wszystkich na bieżąco. Ale tak sobie pomyślałam, że w realu nie kontaktuję się ze wszystkimi swoimi znajomymi codziennie, to niby czemu chcę to zrobić na forum?
W realu i wirtualnej sferze o części spotkań decydujemy sami, ale czasami to przypadek styka nas ze sobą

Pewnie, jak wszyscy sympatyczni i mają coś do powiedzenia to chciałoby się zamienić kilka zdań, pozdrowić ....

Dzisiaj spałam szybciej i dzieki temu zyskałam godzinkę - poświęciłam ja na poczytanie poradnika o azaliach, różanecznikach i wrzosach

Jolu a jak się śpi szybciej?
Bogdzia 08:46, 13 mar 2012

Ewa napisał(a)
Matko kochana!
Opowiem Wam co mi się przytrafiło ostatnio i z tego powodu jestem na L4,
otóż po wykonanym przysiadzie nie mogłam już wstać, kolano tak mnie rozbolało, że musiałam sie udać do ortopedy ( a to wielka sztuka), pan doktor pobadał nogę, pooglądał , zastrzyk, rehabilitację nakazał i mówi ;
- pani się sypie,
a ja odpowiadam:
- ależ proszę pana , ja dopiero w tym roku kończę....... lat
i mnie zamurowało jak usłyszałam ile to ja mam lat

Duchem to my wszyscy bardzo młodzi

Mnie też kiedyś spytał o lata a ja powiedziałam o 10 mniej i wcale nie zdawałam sobie z tego sprawy dopiero jak powiedział że to za wcześnie na takie schorzenie to zaskoczyłam że mam więcej i się poprawiłam. Ale od jakichś dwóch lat juz niestety wiem ile mam lat bo zbyt dobrze czuję to w kościach i mięsniach.
Bogdzia 08:47, 13 mar 2012

Juzia_G napisał(a)
Ale jaki "miły" lekarz.... "pani się sypie".

No miły nie był ale oni wszystko przeliczają na pieniądze a widac za to by byli mili jeszcze muszą wywalczyc podwyżkę.
Mala_Mi 08:58, 13 mar 2012

Ha, ha, ha.......ależ tu same stare baby gadają......
Mi tez znajomy ksiądz powiedział komplement..Stwierdził, że on wie dalczego lubię pracowac w ogródku.
I wiecie co usłyszałam???????

Bo mnie już ciągnie do ziemi

Oczywiscie to był żart...i bardzo mi się spodobał

NIe czuję się stara i tez nie nadążąm i też już wszystkeigo nie czytam...kilka na bieżąco, a resztę z doskoku
jotka 09:08, 13 mar 2012

Bożenko, pytasz jak sie śpi szybciej? Nie wiem, bo wtedy spię
Ale mam takie wrażenie jak wstaję dużo wczesniej niż zazwyczaj i do tego wypoczęta