Haniu dopiero połowa mi zakwitła wiec wcale nie jest dużo ale jest wesolo z tymi kolorami a po zimie bardzo sie na nie czekało.Takie małe słoneczka bardzo rozweselają.
ja nie wiem co się z tym gniazdem stało... ostatnie dni bylam gościem w domu... w sobote wyszlam zobaczyć czy bocianki nie przyleciały i przeżylam rozczarowanie... nie wiem co się stało z gniazdem... mówisz że usuwanie gniazd jest karalne? hmmm ono było na oborach...
Teraz będę kupowac tylko mega paki.... po sezonie na przecenie Żałuję, że jesienia jeszcze nie dokupiłam, a były takie fajne i wychodziło 10 -12 groszy za sztukę
M mówił by wziąć i nawet wysadzć wzdłuż całej drogi dojazdowej do domu...... ale jakoś zeszło, a potem już nie było......
W Rzeszowie na wielu trawnikach są posadzone krokusy i super t owyglada, ale w tym roku jest ich mniej
Wcale nie mam dość i wcale nie uważam że mam dużo.......i wejdzie jeszcze duzo...tylko są ograniczenia finansowe
Wiedziałam że tak napiszesz, wiedziałam na 100%.Na jesieni znajdziesz znów drobne pieniążki na krokusiki i grubsze na inne cebulki.
Teraz będę kupowac tylko mega paki.... po sezonie na przecenie Żałuję, że jesienia jeszcze nie dokupiłam, a były takie fajne i wychodziło 10 -12 groszy za sztukę
M mówił by wziąć i nawet wysadzć wzdłuż całej drogi dojazdowej do domu...... ale jakoś zeszło, a potem już nie było......
W Rzeszowie na wielu trawnikach są posadzone krokusy i super t owyglada, ale w tym roku jest ich mniej
Ja nie spotkałam takich dużych opakowań. U nas takich nie sprzedaja nawet po normalnych cenach.A ja mam zamiar w tym roku kupic w internecie bo mają duży wybór a chcę miec rózne a krokusy drogie nie sa , no może niektóre troche droższe od innych.
Śliczne kolory krokusowe u Ciebie Bożenko.U mnie monotonia, kolorowych mam mało,gdzie nie gdzie.Muszę jesienią się poprawić.
Kobieto miła, ale Ty zdjęcia robisz !!!..... a te krokusy ....Moje przy Twoich to pikuś Są zachwycające !
Sylwia nie przesadzaj. Twoje zdjecia i krokusy przepiękne a nie żaden pikuś. A takiego tła jak u Ciebie to nikt krokusikom nie zrobił. I tym nas wszystkich załatwiłas.
Śliczne kolory krokusowe u Ciebie Bożenko.U mnie monotonia, kolorowych mam mało,gdzie nie gdzie.Muszę jesienią się poprawić.
Haniu na jesieni zaszalejemy krokusowo. Na razie za wczesnie o tym myslec . Ty moze nie masz wielu gatunków ale nikt nie ma takich widoków krokusowych jak Ty. A ciekawe czy Sylwia je widziała bo mówi że u mnie pieknie bo pewnie nie widziala Twoich i Ani asc.