Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 16:10, 06 kwi 2012

Marysiu bardzo dziękuję. Podziwam Wasze (młodszego pokolenia ) umiejetnosci korzystania z komputera bo choc coś tam się nauczyłam to miało by się ochote nauczyc sie więcej. Ja od dziecka taka głupia byłam że bardzo lubiłam się uczyc nowych rzeczy , wyszukiwałam jakies kursy gdzie czegos uczyli ale teraz na kursy chodza młodzi a ja w odstawke juz poszłam z jednym wyjątkiem jak robiłam prawo jazdy. Kurcze a chętnie bym się jeszcze poszkoliła ale mieszkanie na wsi bardzo mi to utrudnia. Młodzież też ze mna nie mieszka i nie ma sie od kogo poduczyc.A i tak się nauczyłam gify wstawiac od jednej przemiłej Ogrodowiczanki.
Dzieki za życzenia. Tobie złoże u Ciebie.
Bogdzia 16:11, 06 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Tak zawsze jest w ogrodzie Jeśli dobrze zapamietałam, to florovit do rh i iglaków, tak?

dobrą masz pamięc.
Bogdzia 18:05, 06 kwi 2012

Wszystkim zaglądającym do mojego ogrodu zyczę miłych Swiąt.

Celina 18:30, 06 kwi 2012

Bogusiu dla Ciebie także wszystkiego dobrego! Spokojnych Świąt
Mala_Mi 18:47, 06 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Nie rozumiem tej corocznej przedświątecznej paniki. Ja rozumiem - kogos sie zapraszam, trzeba cos podac, ale bez przesady! To tylko 1 dodatkowy wolny dzien do weekendu...
Pozdrawiam swiatecznie!

To też moja filozofia życia
Z jedną róznica..ja się wpraszam w gości tam gdzie daja jeść..a do siebie zapraszam, aby to obżarstwo popić

Dobra i sama popitka jak na jedzenie liczyc nie można, ale na pusty zołądek łatwo się upic niestety. A ja wogóle nie piję chyba że to tonik bedzie albo słaba herbatka.To muszę do Ciebie swoje jedzonko przywieźc.

Spoko , dla Ciebie postaram się cos do jedzenia zrobić
Madzenka 18:52, 06 kwi 2012

A ja lubię święta i to krzątanie się w kuchni caly rok omijam kuchnię to chociaż przed świętami szaleję
andziulka 19:47, 06 kwi 2012

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.

hanka_andrus 22:17, 06 kwi 2012

Bożenko,Ogólne życzenia już składałam wszystkim,ale dla Ciebie muszę osobiste słowa skierować.
Chcę Tobie życzyć oczywiście zdrowia,a potem kwitnących ulubieńców w odpowiednim czasie,
no i udanego spotkania w Twoim ogrodzie.
Wesołych Świąt!

Bogdzia 22:20, 06 kwi 2012

asc napisał(a)

Nie rozumiem tej corocznej przedświątecznej paniki. Ja rozumiem - kogos sie zapraszam, trzeba cos podac, ale bez przesady! To tylko 1 dodatkowy wolny dzien do weekendu...
Pozdrawiam swiatecznie!

To też moja filozofia życia
Z jedną róznica..ja się wpraszam w gości tam gdzie daja jeść..a do siebie zapraszam, aby to obżarstwo popić

Dobra i sama popitka jak na jedzenie liczyc nie można, ale na pusty zołądek łatwo się upic niestety. A ja wogóle nie piję chyba że to tonik bedzie albo słaba herbatka.To muszę do Ciebie swoje jedzonko przywieźc.

Spoko , dla Ciebie postaram się cos do jedzenia zrobić

To kamień z serca, można jechac.
Bogdzia 22:24, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
A ja lubię święta i to krzątanie się w kuchni caly rok omijam kuchnię to chociaż przed świętami szaleję

Jasne Marzenko jak ta kuchnię cały rok omijasz to przed świętami całkiem inny urok ma ta krzątanina. Gdzieś czytałam jak masz rozdzieloną pracę w domu to nie całkiem sama te świeta przygotowujesz. Ale rodzinnie jest fajniej pracowac.Więc miłej krzataniny.