Dołączam się do miłego towarzystwa Miałam działać w ogrodzie a siedzę przy kawie w stroju pasującym do waszychPogoda beznadziejna, bardzo pochmurno +9.
Nie wiem czy to wypada pić kawę w piżamie w cudzym ogródku, ale właśnie to zrobiłam
Miłego dnia Bożenko
Ja też to zrobiłam, na mojej ławeczce dziś za pochmurno A w takim towarzystwie lepiej smakuje
Dołączam się do miłego towarzystwa Miałam działać w ogrodzie a siedzę przy kawie w stroju pasującym do waszychPogoda beznadziejna, bardzo pochmurno +9.
No to i ja się przyłączam do towarzystwa kawowo-rodendronowego Tylko zza biurka w pracy...
I ja też
Miłego dnia, choć na starcie mam pytanie, po lekturze u Celinki. Nawozu w granulkach aż 1,5 garści? Na opakowaniu napisano 20g, więc chyba muszę zwiększyć dawkę? Jutro robię opryski
A ja mówię dobranoc I wracam jeszcze troszkę popracować Ale od zjadacza czasu się wyłączam....
na spotkanie przylecimy szybciutko, a Ania co tak szybko w objęcia Morfeusza? to do niej nie podobne
Jeszcze pracowała.
Witam z rana, trzynastego piątek.... +7, pada deszcz (u nas wcale nie potrzebny, bo suszy u nas nie ma, a chciałam wykorzystać pomocnika do sypania górek........ ) i zaraz lece zarejestrwoac auto z szalonej wycieczki do Ciebie .
U mnie też piatek i 13-tego ale deszcz nie pada a nawet jest słońce.Zmarnowałam ponad połowe dnia w sklepach i jeszcze musiałam za to zapłacic. Nie znoszę zakupów ale ogrodowe lubie.
Nie wiem czy to wypada pić kawę w piżamie w cudzym ogródku, ale właśnie to zrobiłam
Miłego dnia Bożenko
Ja też to zrobiłam, na mojej ławeczce dziś za pochmurno A w takim towarzystwie lepiej smakuje
Jedna ze Szczecina , druga z Rzeszowa więc nic dziwnego że na śniadanie wybrały się do mnie pod Łódź. I na pewno było miło tak razem zjesc.Szkoda że mnie już nie było.