O korze też nie wiedziałam. Dobrze, że jeszcze nie miałam okazji kupić kory, to teraz nawet jej tam nie położę. A Florovit mam taki sam
Też muszę swoje opryskać, bo blade.
Pięknie zdjełas siatkę i pięknie wygląda a jak jeszcze Ci smakuje to bardzo się cieszę. No narobiłaś mi ochoty na ponowne kupienie ale u mnie tylko przed świetami sprzedają. Bardzo się ciesze że Ci smakuje. Pozdrawiam.
A ja spotkałam się z opinią, że owszem dawać, ale bardzo zmieloną i przekompostowaną, no i cienką warstwę oczywiście. Czy Twoim zdaniem tego tez nie robić?
Uśmiałam sie z różami (bo to też moje dzisiejsze przemyslenia w trakcie wycinki moich pięknych róż......) a przy szynce mało nie spadłam z krzesła..... jakbym mojego M widziała..... tyle, że on nei czyta Ogrodowiska, ale każdy telefon czy sms leci do mnie do ogrodu...a ja specjalnie zostawiam telefon by mi nikt nie przeszkadzał :jak pracuję w ogrodzie
Piżama party z rana..... rewelacja..... nawet mi foto takie nie przeszkadaza..niech inni co nie mogą zazdraszczają
Moim zdaniem absolutnie nie chyba że zimą kiedy nie pobierają wody ale tylko wtedy. Przetestowałam to na swoich bo tez róznie mi radzono. Nie wolno ich sadzic głębiej niż rosły w doniczce i nie wolno przykrywac korzeni. Nie znoszą tego.Chorują.