Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 21:14, 21 kwi 2012

andziulka napisał(a)
Bożenko, ja ostatnio boję się chodzić do lasu, bo moja koleżanka już w tym roku miiała kleszcza i teraz ma długie leczenie. Nie boisz sie kleszczy?

Dwa leczenia juz przeszłam . Trudno ich uniknąc jak i na działce mam drzewa i na krzakach też są. Zdarza się że sie do człowieka przyczepia ale żebym miała przez nie do lasu nie chodzic to mowy nie ma.
Bogdzia 21:17, 21 kwi 2012

an_tre napisał(a)

Wracam zmordowana z ogrodu a tu takie cudne widoki jak, mówisz Bożenko na wyciągnięcie Twojej ręki pozazdrościć Ci tylko możliwości codziennego oglądania takich niespotykanie bajkowych krajobrazów

Aniu jest cudnie szczególnie jak zaświeci słoneczko bo na niepogodę zamykają sie ale jak pewnie wiesz to co piękne trwa krótko.Na razie jednak mogę się nimi cieszyc i dziś poleciałam do lasu zrobic zdjęcia dla Agnieszki a pobyłam tam dosc długo bo żal było wracac.
Wcale ci się nie dziwię ja też bym siedziała i wgapiała się w ten śliczny , urokliwy widok U nas jest przewaga lasów iglastych i takich widoków jeszcze nie doświadczyłam

Jutro niedziela - przyjeżdżaj.
Tak, ale spędzana samotnie, M w pracy, a ja nie jestem tak obyta z autem jak Ania asc i w dalsze trasy sama się nie udaję

To cos tak jak ja. Dokąd miałam swoje autko to jeździłam ale jak sprzedałam to M mnie wozi.
Bogdzia 21:21, 21 kwi 2012

Martek napisał(a)

Witaj Bogdziu, dziś pracowity dzień w ogródku...... a front robót jeszcze na 5 lat..... skakałam z miejsca w miejsce ...i dalej jedno wielkie pobojowisko... W miedzy czasie jeszcze podlewałam stroczyki....i dopiero teraz zjadłam ..nie było czasu, ale z tej okazji wzięłam zjadałam prawie słoik Twoich ogórków

Ja tam zawsze znajdę czas na jedzenie,a ogórasy mniam ....U nas już wyjedzone

Ja na stare lata zaczęłam doceniac jedzonko choc zawsze gotowałam i nigdy nie było dnia bez obiadu ale teraz dużo bardziej mi smakuje.Niestety idzie też w bioderka.
Martek 21:21, 21 kwi 2012

Znalazłam w gąszczu słów te śliczne unikalne zdjęcia .Bogdziu masz oko !
Pięknie faktycznie też nie chciałoby mi się wracać
Buzia duża
Bogdzia 21:25, 21 kwi 2012

Martek napisał(a)
Znalazłam w gąszczu słów te śliczne unikalne zdjęcia .Bogdziu masz oko !
Pięknie faktycznie też nie chciałoby mi się wracać
Buzia duża

Za bużkę dzięki i też przesyłam, a leśne dywany mnie co rok zachwycają .
annawu 21:36, 21 kwi 2012

Witaj Bogdziu, ale w pięknej krainie mieszkasz taakie cudne widoki na wyciągnięcie ręki, tylko pozazdrościć
Ja mam do lasu 3 km. ale jeszcze nie spotkałam w nim takich piękności.
hania 21:43, 21 kwi 2012

Łał...jak zobaczyłąm te leśne kwiaty to zaniemówiłam,jak już powiedział Seba.....taaaaki widok
Martek 21:45, 21 kwi 2012

Leśne dywany,pięknie zagospodarowana posesja,mnóstwo braci mniejszych.Raj Bogdziu raj
Ja jakiś czas nie jeździłam na nasze pojezierza,a dwa lata temu pojechałam w końcu na pierwsze z brzegu jeziorko ,nie było jeszcze sezonu więc cisza,spokój .Siadłam sobie tak mi się miękko zrobiło i morko w oczach ,że tak pięknie .W sumie woda,sosny,zapach żywicy jest tyle wiem piękniejszych miejsc na ziemi,ale każde ma swój urok nawet takie marne jezioro
Bogdzia 22:02, 21 kwi 2012

annawu napisał(a)
Witaj Bogdziu, ale w pięknej krainie mieszkasz taakie cudne widoki na wyciągnięcie ręki, tylko pozazdrościć
Ja mam do lasu 3 km. ale jeszcze nie spotkałam w nim takich piękności.

Aniu no nie w każdym lesie rosną chyba mają jakies specyficzne wymagania.U Ciebie tez jest co podziwiac choc nie są to zawilce ale piękne zdjęcia przecież nam pokazywałaś.Pozdrawiam serdecznie.
Mala_Mi 22:04, 21 kwi 2012

Martek napisał(a)

Witaj Bogdziu, dziś pracowity dzień w ogródku...... a front robót jeszcze na 5 lat..... skakałam z miejsca w miejsce ...i dalej jedno wielkie pobojowisko... W miedzy czasie jeszcze podlewałam stroczyki....i dopiero teraz zjadłam ..nie było czasu, ale z tej okazji wzięłam zjadałam prawie słoik Twoich ogórków

Ja tam zawsze znajdę czas na jedzenie,a ogórasy mniam ....U nas już wyjedzone

Bogdziu.... dziś bez octu Cały dzień o kromce chleba przegoniłam.... wiec jak napadłąm na ogóki..to prawie cały słoik...a co jak co ,ale ogórki i pomidory uwielbiam W kolejnosci jak napisałam Niby było pochmurno, ale chyba mi opaliło nosa, bo coś piecze