Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Ewa 15:37, 24 kwi 2012

Bogdziu bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i ulgę jaka mi ta odpowiedź sprawiła.

Zapewniam Cię Bogdziu, że humor masz ekstra Tylko kuknę do Ciebie i zapominam jak mnie "łupie" w stawach dziś przy tej pogodzie
Bogdzia 17:51, 24 kwi 2012

Ewa napisał(a)
Bogdziu bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i ulgę jaka mi ta odpowiedź sprawiła.

Zapewniam Cię Bogdziu, że humor masz ekstra Tylko kuknę do Ciebie i zapominam jak mnie "łupie" w stawach dziś przy tej pogodzie

Jeśli stawy przestaja bolec od mojego humoru to może założę gabinet bioenergoterapeutyczny.Bardzo dobry pomysł- prawda Ewo?
majkel0326 19:14, 24 kwi 2012

U Bogdzi jak zwykle sympatycznie A kłopoty z ciśnieniem i ja dziś miałam,chyba za ciężką pracę wybrałam,bo na moment straciłam grunt pod nogami. Pogodę mamy dziś zwariowaną,raz chmury i wiatr,za chwilę słońce i upał
Bogdzia 19:39, 24 kwi 2012

majkel0326 napisał(a)
U Bogdzi jak zwykle sympatycznie A kłopoty z ciśnieniem i ja dziś miałam,chyba za ciężką pracę wybrałam,bo na moment straciłam grunt pod nogami. Pogodę mamy dziś zwariowaną,raz chmury i wiatr,za chwilę słońce i upał

Masz racje Maju , dziś trudny dzień bo pogoda co chwile sie zmienia a organizm nie nadąża się dostosowywac. Ale my sie nie damy.
andziulka 19:43, 24 kwi 2012

U nas zimno i wiatr. Rano było trochę słoneczka.Ja już od 8 lat biorę leki od nadciśnienia i jest ok
Madzenka 20:00, 24 kwi 2012

Witaj Bożenko. Wczoraj fatalnie się czułam ( przeczytałam że nie jestem odosobniona ) ale jak wpadłam do ogrodu i 20 m2 tarasu poolejowałam to od razu mi przeszło Dzisiaj odpoczywam , tzn za Twoją sugestią mapisaną u Sylwi pobiegałam z aparatem, popatrzyłam na ogród i odpoczywam A teraz pada deszcz co jest dobre dla roślinek na wiosnę i moich zmrożonych bambusów
Bogdzia 20:06, 24 kwi 2012

andziulka napisał(a)
U nas zimno i wiatr. Rano było trochę słoneczka.Ja już od 8 lat biorę leki od nadciśnienia i jest ok

Andziulka jak jest zmienna pogoda to żadne leki nie pomagaja dokąd się wahania pogody nie ustabilizuja, wiec jeśli Tobie leki pomagają to masz fajnie bo wystarczy je wziąc i juz po kłopocie. No jak Twoja wiosna , przegoniła Anię czy obydwie wleczemy się w ogonie?
Bogdzia 20:09, 24 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Witaj Bożenko. Wczoraj fatalnie się czułam ( przeczytałam że nie jestem odosobniona ) ale jak wpadłam do ogrodu i 20 m2 tarasu poolejowałam to od razu mi przeszło Dzisiaj odpoczywam , tzn za Twoją sugestią mapisaną u Sylwi pobiegałam z aparatem, popatrzyłam na ogród i odpoczywam A teraz pada deszcz co jest dobre dla roślinek na wiosnę i moich zmrożonych bambusów

Właśnie byłam u Ciebie i zostawiłam pytanie, a sugestii dobrze że posłuchałaś bo z wielką przyjemnością wszystkie piekne roślinki obejrzałam i pewnie inni też. A ta żółta magnolia niewielka ale kwiatów ma moc. Pięknie masz.Nie możesz chorowac masz korzystac z tych nagromadzonych dobrodziejstw.
andziulka 20:14, 24 kwi 2012

Andziulka jak jest zmienna pogoda to żadne leki nie pomagaja dokąd się wahania pogody nie ustabilizuja, wiec jeśli Tobie leki pomagają to masz fajnie bo wystarczy je wziąc i juz po kłopocie. No jak Twoja wiosna , przegoniła Anię czy obydwie wleczemy się w ogonie?

Bożenko, Ani już nie dogonimy, u niej zaraz zaczną przekwitać tulipany, a ja czekam , że do soboty zakwitną czekam też na żonkile kwitnie tylko forsycja, bratki, niezapominajki, gęsiówka
Bogdzia 20:17, 24 kwi 2012

andziulka napisał(a)

Bożenko, Ani już nie dogonimy, u niej zaraz zaczną przekwitać tulipany, a ja czekam , że do soboty zakwitną czekam też na żonkile kwitnie tylko forsycja, bratki, niezapominajki, gęsiówka

U mnie jeszcze nie ma mowy żeby kwitły niezapominajki, pozostałe kwitną.Żonkile zaczynają.Ani nie dogonimy nie ma szans.