Tyle tu o wpływie pogody na zdrowie. Zapowiadają piękną pogodę, prawie lato. Ja np. nie lubię upałów, ale jak są muszę je przeżyć. Będę miała ładną pogodę do pielenia, bo zielsko niestety rośnie. Ale ja lubię pielić.
Ja też lubię ale jak jest upał to już nic zrobic nie mogę bo na słońcu pięc razy szybciej dostaję cisnienie. Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło bo mogę robic zdjęcia i podziwiac kwiatki a że chwasty rosną, no trudno.
Bogdziu, zakladaj ten gabinet!!!! Ty jak Kaszpirowski masz wplyw na nasze samopoczucie, tyle tylko, ze z Kaszpirowskim to byla autosugestia, a Ty dzialasz naprawde. Powinni Cie sprzedawac na recepte
Witaj Bogdziu ! czytam że u wszystkich kwitną kwiatuszki a u mnie nic, kurtka na wacie Przyszłam do ciebie humor sobie poprawić Popatrzę na ogród ,ptaszki ,poczytam mądrości i zaraz się lepiej poczuję.Kiedy tak was czytam ze stawy bolą, ciśnienie paskudne to znaczy ze nie jestem odosobniona z dolegliwościami .Podobno w pewnym wieku to dobry znak bo kiedy człowiek się budzi czując swoje kończyny to znaczy ze żyje .Trzeba się pośmiać chociaż z tych teorii .Kupiłam dzisiaj sadzonki truskawek ,poziomek i lubczyk .Nie wiem tylko czy mogę je wsadzić jutro do gruntu .Może poczekać aż miną majowe przymrozki ?Truskawki mają kwiatki co mnie zdziwiło ,szkoda aby zmarzły.Pogoda się stabilizuje to jest pocieszające .Zdrówka życzę Bogdziu
Bogdziu bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i ulgę jaka mi ta odpowiedź sprawiła.
Zapewniam Cię Bogdziu, że humor masz ekstra Tylko kuknę do Ciebie i zapominam jak mnie "łupie" w stawach dziś przy tej pogodzie
Jeśli stawy przestaja bolec od mojego humoru to może założę gabinet bioenergoterapeutyczny.Bardzo dobry pomysł- prawda Ewo?
Zgadza się Bogdziu, pomysł wspaniały : Bioenergoterapeutyczny Gabinet Rododendronowy lub
Bioenergoterapeutyczny Salonik Ogrodowy
Ewo nazwy super. Muszę zgłosic działalnośc gospodarczą pod rododendronami.
(...) Ja już od 8 lat biorę leki od nadciśnienia i jest ok
Ja dużo dłużej i zastanawiam się, kiedy mi nerki i wątroba nawalą
Bogdziu, cudny ten skrętnik! Dziękować będę osobiście!
A wiesz na pewno że za kwiatki się nie dziekuje.Ja leki na ciśnienie biorę już 16 lat.Wątroba już mi nawala . Ale jak założę gabinet bio........cos tam to najpierw sobie pomogę i będę żywa reklamą mojego gabinetu.
Witaj Bogdziu ! czytam że u wszystkich kwitną kwiatuszki a u mnie nic, kurtka na wacie Przyszłam do ciebie humor sobie poprawić Popatrzę na ogród ,ptaszki ,poczytam mądrości i zaraz się lepiej poczuję.Kiedy tak was czytam ze stawy bolą, ciśnienie paskudne to znaczy ze nie jestem odosobniona z dolegliwościami .Podobno w pewnym wieku to dobry znak bo kiedy człowiek się budzi czując swoje kończyny to znaczy ze żyje .Trzeba się pośmiać chociaż z tych teorii .Kupiłam dzisiaj sadzonki truskawek ,poziomek i lubczyk .Nie wiem tylko czy mogę je wsadzić jutro do gruntu .Może poczekać aż miną majowe przymrozki ?Truskawki mają kwiatki co mnie zdziwiło ,szkoda aby zmarzły.Pogoda się stabilizuje to jest pocieszające .Zdrówka życzę Bogdziu
Dajanko fajnie że przyszłas sobie poprawic humor bo to człowiekowi potrzebne a ja już przygotowałam coś na poprawienie humoru i jak tylko wszystkim odpisze to wpisze w wątku ,,spotkanie u Bogdzi" to wejdź i zobacz a te roślinki moim zdaniem mozesz wsadzic, nic im nie zaszkodzi jak ja sie orientuję.