Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 21:01, 26 kwi 2012

mira napisał(a)
Bogdziu straszny tu ruch u Ciebie więc posiedzę sobie na ławeczce po bukami w spokoju

proszę zrób zdjęcia pączków rh - najmniejszych i największych ciekawa jestem na jakim są etapie - ja nie mam ręki do rh ale powoli u Ciebie się przekonuję i muszę ręce podreperować

Mira, dopiero przyszłam z ogrodu i usiadłam przy komputerze. Jest ciemno więc juz dzis zdjęc nie zrobie , może jutro ale po południu bo rana zakupy muszę zrobic bo moje wnusie zamiast w niedzielę bedą w sobotę.Boję się tylko żebym nie zapomniała to spraw na głowie mam miliony.Ale może nie zapomnę.
Bogdzia 21:02, 26 kwi 2012

kraania napisał(a)
Bogdziu, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź!

Proszę bardzo.
eliza3 21:43, 26 kwi 2012

Jeżeli chodzi o mój wątek to dojrzewam, na razie zbieram zdjęcia, bo okazuje się, że nie ma tego wiele a te które są to gdzieś porozrzucane. Mój ogródek przy Twoim ogrodzie to słabizna, wolę oglądać Twój i zaglądać do innych ładnych ogrodów, a jest ich tu sporo.
an_tre 21:58, 26 kwi 2012

Witaj Bogdziu u Ciebie jak zwykle wielki ruch i wielotematyczność rozmów, czasami mam problem z włączeniem się w dyskusje i z reguły nie pisze nic tyko czytam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:41, 26 kwi 2012

eliza3 napisał(a)
Jeżeli chodzi o mój wątek to dojrzewam, na razie zbieram zdjęcia, bo okazuje się, że nie ma tego wiele a te które są to gdzieś porozrzucane. Mój ogródek przy Twoim ogrodzie to słabizna, wolę oglądać Twój i zaglądać do innych ładnych ogrodów, a jest ich tu sporo.

To prawda jest tu sporo pięknych i bardzo ciekawych ogrodów wiec na razie zbieraj zdjecia i oglądaj te piękne ogrody ale cały czas myśl o założeniu swojego watku bo my tez będziemy ciekawi Twojego ogrodu.Każdy ogród ma wady i zalety i mój tez a juz szczególnie w tym roku kiedy zima bardzo dużo zniszczyła. Na zdjęciach tez wszystko wygląda lepiej niz w rzeczywistosci więc nie myśl że inne ogrody sa az tak bardzo dużo lepsze od Twojego. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bogdzia 22:43, 26 kwi 2012

an_tre napisał(a)
Witaj Bogdziu u Ciebie jak zwykle wielki ruch i wielotematyczność rozmów, czasami mam problem z włączeniem się w dyskusje i z reguły nie pisze nic tyko czytam

Miło Aniu że jesteś. Czaem włacz sie w nasze rozmowy które na ogół są prowadzone w rozrywkowym tonie i głównie chodzi o zabawę a nie o poważne dysputy.
kaisog1 22:44, 26 kwi 2012

Mam tak samo jak Ania Ale czytam regularnie
Mala_Mi 22:59, 26 kwi 2012

Dziś się nawet ucieszę, ze tak mało było dyskusji ..... ledwo żyję, a zaraz musze wstac.. a pasowałoby się umyć i położyć do łóżka....... obiecałąm fotki wiec przygotowuje do wstawienia.... Pozdrawiam i do jutra wieczorkime, bo cały dzień jestem na wylocie służbowym...grrrrr
Widzieliśmy dziś sowę..ale było za ciemno na zdjecia Przelceiała nad naszym tarasem i naszymi głowami....
Bogdzia 23:00, 26 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Mam tak samo jak Ania Ale czytam regularnie

Miło mi Gosiu ale ostatnio plecy bolą od roboty to i dyskusje ograniczone do malutkich rozmów.
Bogdzia 23:05, 26 kwi 2012

asc napisał(a)
Dziś się nawet ucieszę, ze tak mało było dyskusji ..... ledwo żyję, a zaraz musze wstac.. a pasowałoby się umyć i położyć do łóżka....... obiecałąm fotki wiec przygotowuje do wstawienia.... Pozdrawiam i do jutra wieczorkime, bo cały dzień jestem na wylocie służbowym...grrrrr
Widzieliśmy dziś sowę..ale było za ciemno na zdjecia Przelceiała nad naszym tarasem i naszymi głowami....

To pewnie gdzies w okolicy zamieszkuje, rozejrzyj się w wolnym czasie gdzie by to mogło byc, ale czy Ty masz wolny czas? Ja tez dziś cały dzien w ogrodzie a jutro duze zakupy żywieniowe i ogrodowe: środki do oprysków karma dla ryb ,żiemia i takie inne drobiazgi. Ja dziś spotkałam jeżyka ale mi uciekł i zdjec nie bedzie.