Witaj Bogdziu, dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie. Dla Ciebie wkleiłam zbliżenia szafirków, które tak Ci się podobają. Skocz do mnie na jednej nodze.
Byłam na jednej nodze i bardzo mi się spodobały. Są piękne . Powłócząc dwiema nogami wróciłam do siebie gdzie nie ma tak pięknych szafirków.Pozdrawiam Marysiu.Odzywaj się częściej.
Witaj Bożenko, dawno nie zaglądałam, a tu przygotowania do spotkania całą gębą - regulaminy, listy, konkursy. Ilość osób mnie przeraziła - toż to jak przyjęcie weselne! Jeśli coś trzeba przywieść, daj znać. Może podobają Ci się jakieś rośliny z mojego ogrodu, z chęcią przywiozę. Cieszę się bardzo na nasze spotkanie. Tylu ciekawych ludzi w jednym z najpiękniejszych ogrodów - czego można chcieć więcej. Jest to mój jedyny wolny weekend w maju, oby tylko pogoda dopisała, bo humory bez cienia wątpliwości. Nie przejmuj się, bo to nie może być dla Ciebie stres. Polacy mają to do siebie, że wszystko muszą zrobić perfekcyjnie (większość Polaków). Mam wielu znajomych obcokrajowców, u nich wszystko na luzie. Pozdrawiam
Widzę że sporo czasu poświeciłaś by wszystko przeczytac . Stres raz jest , drugi raz nie i potem znów wraca. Z tego wszystkiego aż konkurs wymysliłam żeby stres rozładowac ale efekt jest odwrotny do zamierzonego. Dzieki za słowa otuchy. Cos mi się u Ciebie podobało takie żółte ale nazwę musiałabym poszukac bo zapisałam ale nie rób sobie kłopotu bo nie po to przyjedziesz żeby mi roslinki przywozic. Bardzo się cieszę że Cię poznam.
Witaj Bożenko...ja też mam Twój wątek pod kontrolą
A reszte już z braku czasu na wyrywki...... bedzie co czytać jak się rozładuje mi natłok zajeć...
Widziałaś....jaki wierszyk Dajanka napisała Ależ sie usmiałam .
A teraz spadam do roboty..... wstawię potem fotki jjakie lokum ma część rh...... jeszcze pozostały sie 3 do posadzenia...ale muszą poczekac na lepsze czasy....zadołuje je dziś na rabatce z rh by doniczki nie wysychały... Zapowadają już ciepło..... wiec niech siedzą w ziemi, ale w doniczce Będziemy robic trawnik, to od razu się zrobi i im rabatkę w podobnym stylu jak ta co zrobiłam
Ławeczka pod bukami jest urocza Juz bym tam sie rozsiadała i tyłka nigdzie nie ruszyła