Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

ell 07:01, 28 lis 2011

A ja jak małe dziecko codziennie biegnę do Twojego ogrodu przeczytać kolejną bajkę.
Bogdzia 08:15, 28 lis 2011

ell napisał(a)
A ja jak małe dziecko codziennie biegnę do Twojego ogrodu przeczytać kolejną bajkę.

To bardzo miłe Elu co piszesz ale ...żadna ze mnie bajko-pisarka.Dzięki że zaglądasz.
anula_wn 10:29, 28 lis 2011

Bogdziu, ja tez czytam i talent Twój wieli podziwiam ! piękne bajeczki proste i mądre !
bogumila 10:33, 28 lis 2011

Bogdzia 10:41, 28 lis 2011

anula_wn napisał(a)
Bogdziu, ja tez czytam i talent Twój wieli podziwiam ! piękne bajeczki proste i mądre !

Bardzo dziękuje za zainteresowanie. Miło mi że czytacie a szczególnie oglądacie zdjęcia bo one są tu większą wartością niż treśc. Czasem uda sie zrobic zdjęcia z jakąś fajną sytuacją.Po wejściach widzę, że sporo osób czyta ale co o tym myślą....? Miło mi że zaglądasz.Serdecznie pozdrawiam.
jotka 11:00, 28 lis 2011

Bożenko,dziękuję za kolejną opowiastkę pięknie ilustrowaną.
W bajce ważna jest zarówno treść, morał, ale jak pamiętam z dzieciństwa to najbardziej wryły mi się w pamięć piękne ilustracje
Tak też jest u Ciebie i dziś kolejną śliczną opowiastką uraczę dwóch moich wspaniałych wnuków.
Ich rodzice pojechali na pogrzeb kogoś bliskiego wrócą późno, więc osłodą na tęsknotę będzie twoja bajeczka

pozdrawiam i życzę zarówno weny twórczej jak i czasu, żeby ją przelać na "wirtualny papier"
Bogdzia 15:01, 28 lis 2011

bogumila_bienko napisał(a)

Bogusiu przepraszam. Nie zauważyłam ze do mnie machałaś pewnie w tym czasie pisałam do Anuli. Miło że o mnie pamiętasz.Pozdrawiam.
Bogdzia 15:04, 28 lis 2011

jotka napisał(a)
Bożenko,dziękuję za kolejną opowiastkę pięknie ilustrowaną.
W bajce ważna jest zarówno treść, morał, ale jak pamiętam z dzieciństwa to najbardziej wryły mi się w pamięć piękne ilustracje
Tak też jest u Ciebie i dziś kolejną śliczną opowiastką uraczę dwóch moich wspaniałych wnuków.
Ich rodzice pojechali na pogrzeb kogoś bliskiego wrócą późno, więc osłodą na tęsknotę będzie twoja bajeczka

pozdrawiam i życzę zarówno weny twórczej jak i czasu, żeby ją przelać na "wirtualny papier"

Jolu mam nadzieję że miło minął Wam czas ( również przy bajkach). To zawsze wesoły dzień jak przyjeżdżają wnuki, nawet jeśli powód ich przyjazdu jest smutny.Pozdrawiam całą Waszą Rodzinkę.
GabiK 15:38, 28 lis 2011

Kolejna świetna bajka. Pięknie komponujesz zdjęcia z historią.
Bogdzia 15:48, 28 lis 2011

GabiK napisał(a)
Kolejna świetna bajka. Pięknie komponujesz zdjęcia z historią.

Gabrysiu, jak mi się trafi kilka ciekawszych zdjęc to dokładam troszkę treści i innych zdjęc, zadna sztuka. Najważniejsze by miec chociaż trzy ciekawe zdjęcia, a z treścią się nie ,,poszaleje" bo te zdjęcia ograniczają.Miło mi ze zaglądacie i oglądacie.