Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 11:08, 26 maj 2012

Danusza napisał(a)
nowa dawka koloru dzięki Bożenko

to ja dziękuje Danusiu i pędze do gotowania bo wnuczkom trzeba dogodzic.
hanka_andrus 11:40, 26 maj 2012

Oby tylko wnuczkowie Babci i Dziadkowi chcieli dogadzać.....Miłego świątecznego!
Mala_Mi 14:18, 26 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

Obejrzałam zdjęcia ze spotkania u ciebie. Widać, że fajnie się bawiliście. Ogród z kwitnącymi wygląda bajkowo.

Z wspaniałymi ludźmi miło się spedza czas wiec faktycznie było fajnie, a ogród w tym roku no niestety nie jest jak powinien ale co zrobic taki rok.

Chyba tak źle nie wygląda, kiedy dziewczyny z jego powodu wstają o 4 rano Bo też chą mieć tak ja ku Ciebie Trza podlewać

Kto tak wstaje?

Czytałam u Marzenki 2007 jak dziewczyny dyskutowały Uśmiałąm się do łez.... aż M zawołałam i mu poczytałam

A tak wogle wpadła mtylko sprwadzić zy nie spadłaś z mojego dachu..... bo z Celinką was zagoniło za mna ..a ja wczoraj wstawiałam foto i zanęłam..i spałam aż do dziś....
MIłego Dnia Matki
Mala_Mi 14:24, 26 maj 2012

Bożenka....... za rok wpraszam sie do Ciebie w gości
Jak zwykle był wdech, bezdech, wydech..... cuuuuuuuuudownie..........
Mala_Mi 14:25, 26 maj 2012

Ale tydzień temu były piękniejsze azalie I dal nich też warto było jechać do Ciebie....... i dla tego spotkania i poznania fajnych ludzi też
danuta_ 16:19, 26 maj 2012

Bogdziu, jak zwykle cudowne widoczki u Ciebie , choć tym razem nie tylko rododendronami i azaliami się zachwyciłam - ale tym prezpięknym niebieskim świerkiem - może wiesz jaka to odmiana?

I jeszcze wielka prośba do Ciebie o podanie linku z odmianami rododendronów - nie zapisałam w zakładkach a teraz bardzo by mi się przydał - kupiłam rododendrona DANUTA i szukam informacji o nim

Mala_Mi 17:57, 26 maj 2012

Danusia..kupiła Danusię Piękna...oczywiście jedna i druga.....
Jak świętowanie??? U nas miało padać a jest ładnie...dziubię w ogródku i co popatrzę na rh to o Tobie wspominam
Bogdzia 21:14, 26 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
Oby tylko wnuczkowie Babci i Dziadkowi chcieli dogadzać.....Miłego świątecznego!

Od wnuków to się już dogadzania nie oczekuje, prędzej od dzieci na stare lata. Dziś obchodziliśmy dzień matki ale również dzień dziecka. Prezentów nie brakowało, tylko dziadek się nie załapał pod żadne świeto wiec nic nie dostał.
Bogdzia 21:22, 26 maj 2012

asc napisał(a)

Obejrzałam zdjęcia ze spotkania u ciebie. Widać, że fajnie się bawiliście. Ogród z kwitnącymi wygląda bajkowo.

Z wspaniałymi ludźmi miło się spedza czas wiec faktycznie było fajnie, a ogród w tym roku no niestety nie jest jak powinien ale co zrobic taki rok.

Chyba tak źle nie wygląda, kiedy dziewczyny z jego powodu wstają o 4 rano Bo też chą mieć tak ja ku Ciebie Trza podlewać

Kto tak wstaje?

Czytałam u Marzenki 2007 jak dziewczyny dyskutowały Uśmiałąm się do łez.... aż M zawołałam i mu poczytałam

A tak wogle wpadła mtylko sprwadzić zy nie spadłaś z mojego dachu..... bo z Celinką was zagoniło za mna ..a ja wczoraj wstawiałam foto i zanęłam..i spałam aż do dziś....
MIłego Dnia Matki

No to się naspałaś bo Tobie rzadko się zdarza iśc spac jednego dnia a innego się obudzic.Ja jestem śpiochem . Jak się nie wyspię to ledwie funkcjonuje, a teraz przez ogrodowisko śpię bardzo mało jak na mnie bo 6 godz to bardzo malutko . Wiem że Ty sypiasz tyle na dwie doby ale mam nadzieję że to długo nie potrwa i jak się z robotą wyrobisz to pośpisz jak normalni ludzie chociaż po 8 godz.
Z dachu nie spadłam tylko dlatego ze tam nie byłam bo mój lęk wysokości nigdy by mi nie pozwolił wejśc na dach, ale widoki chętnie obejrzałam.
Bogdzia 21:23, 26 maj 2012

asc napisał(a)
Bożenka....... za rok wpraszam sie do Ciebie w gości
Jak zwykle był wdech, bezdech, wydech..... cuuuuuuuuudownie..........

Już jesteś zaproszona i to nie sama bo kilka osób już jest na liscie. Kto wie kiedy listę zamknę ale Ty sie już załapiesz.