Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 07:29, 25 maj 2012

Martek napisał(a)
Bogdziu ,a może masz w swojej kolekcji rh o nazwie "Wilgens Ruby"???

Nie mam Marto. Pozdrawiam.
Bogdzia 07:29, 25 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko witam i melduję, że jestem na bieżąco

Miło mi Marzenko. Pozdrówka.
Ewa 07:34, 25 maj 2012

Ja też witam słonecznie i przesyłam kwiatuszka , co aktualnie najładniej kwitnie w moim ogródku
Mala_Mi 07:50, 25 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

Obejrzałam zdjęcia ze spotkania u ciebie. Widać, że fajnie się bawiliście. Ogród z kwitnącymi wygląda bajkowo.

Z wspaniałymi ludźmi miło się spedza czas wiec faktycznie było fajnie, a ogród w tym roku no niestety nie jest jak powinien ale co zrobic taki rok.

Chyba tak źle nie wygląda, kiedy dziewczyny z jego powodu wstają o 4 rano Bo też chą mieć tak ja ku Ciebie Trza podlewać
bociek 08:04, 25 maj 2012

Ewa, sliczny ten powojnik. Ja wlasnie ogladalam strone e-clematisa i sie nie moge zdecydowac na botanicznego, tyle odmian maja a ja potrzebuje jedna

Bogdziu, milego dnia Ci zycze i pozdrawiam serdecznie
Celina 12:04, 25 maj 2012

Witaj Bożenko! poczytałam,pooglądałam o spotkaniu u Ciebie
gratuluję udanej imprezy
Bozenko doradź mi jako ekspert ,czy przesadzając rh najlepiej zaczekać aż zawiążą pąki czy zaraz po przekwitnięciu?Pozdrawiam
popcorn 12:33, 25 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

To napisz jeszcze jaki ten powojnik bylinowy. A ode mnie pewnie nie wzięłas powojnika bo chyba później wykopywałam jak już pojechałaś.Chętnie Ci dam jakby była okazja. Niedługo zakwitnie to pokażę. O plagiat nie jestem zła wręcz przeciwnie , miło mi że tak Ci się spodobał że nawet kupujesz. Niech Ci szybko i zdrowo rośnie.Pozdrówka.

Bozenko nie wiem jaka to konkretnie odmiana, pani sprzedajaca nie wiedziala... wyglada tak:

Wystarczy mi jeden, dziekuje! Juz zaczyna kwitnac powoli, wydaje mi sie ze chyba taki sam jak Twoj?

pozdrowka!
Bogdzia 14:14, 25 maj 2012

Ewa napisał(a)
Ja też witam słonecznie i przesyłam kwiatuszka , co aktualnie najładniej kwitnie w moim ogródku

Dzięki Ewo za kwiatuszka . Jest piękny. U mnie jeszcze powojniki nie kwitną, niestety.Ja też serdecznie pozdrawiam i ściskam.I pozdrówka dla Twojej pięknej i miłej córci.
Bogdzia 14:17, 25 maj 2012

asc napisał(a)

Obejrzałam zdjęcia ze spotkania u ciebie. Widać, że fajnie się bawiliście. Ogród z kwitnącymi wygląda bajkowo.

Z wspaniałymi ludźmi miło się spedza czas wiec faktycznie było fajnie, a ogród w tym roku no niestety nie jest jak powinien ale co zrobic taki rok.

Chyba tak źle nie wygląda, kiedy dziewczyny z jego powodu wstają o 4 rano Bo też chą mieć tak ja ku Ciebie Trza podlewać

Kto tak wstaje?
Bogdzia 14:18, 25 maj 2012

bociek napisał(a)
Ewa, sliczny ten powojnik. Ja wlasnie ogladalam strone e-clematisa i sie nie moge zdecydowac na botanicznego, tyle odmian maja a ja potrzebuje jedna

Bogdziu, milego dnia Ci zycze i pozdrawiam serdecznie

Nawzajem Kasiu, a czy Ty będziesz u Szefowej?