Weroniko co Ty chcesz od tych kolorów ? Przecież jest piękny różowy i taki pewnie ma byc. Weź obydwa aparaty , zrób zdjęcia temu samemu kwiatkowi i jestem pewna że polubisz ten nowy bo kolory na pewno nie bedą gorsze.O lampie biofotonowej nigdy nie syszałam bo unikam wszelkich rozmów o chorobach, ale poczytam w internecie, chyba znajdę jakies informacje .Nie wiem co lubi. u mnie rośnie w bardzo słonecznym miejscu więc suchym w zwykłej ziemi. One teraz pomału juz zasychają wiec musisz poczekac do wiosny żeby sprawdzic czy jest.Twoja hortensja stoi w miejscu , może by wolała byc u ciebie? a może tylko mi sie przygląda czy warto u mnie zostac. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Twoja piwonia jest przepiękna to pewnie Sarah Bernadt ( nie jestem pewna czy dobrze napisałam ale tak jakoś sie nazywa), różowy kolor ze srebrną poświatą- pięknośc.
Miło Cię Ewo widziec. Ciągle mam w oczach widok Twojej pogodnej twarzy i nie umiem Cię sobie wyobrazic zdenerwowanej czy smutnej. Pa pogoda ducha tak do Ciebie pasuje.