Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 20:51, 11 cze 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Bogdziu schować budkę bez sensu. Może obić blachą albo czymś innym twardym bo ptaszysko ją rozbierze pomalutku to jego specjalność jest - szukanie owadów.

Blacha by pewnie spełnila swoje zadanie ale boję sie tez o dziecioła zeby sobie dzioba nie uszkodził bo co on by potem biedaczek robił, jak by sobie radził? Ja myśle że może tak zostawic a jak już zepsuje to przerobimy na budkę dla ptaków.Szczerze mówiac nie jestem na nic zdecydowana.
Bogdzia 20:52, 11 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
...a to dzięcioł! Heheheh swoją drogą jakie zwierzaki mądre... Wyżerkę zawsze wyczują

Potrafią o siebie zadbac to prawda.
Bogdzia 20:58, 11 cze 2012

Agacia napisał(a)
Bogdziu, dziękuję bardzo za zdjęcia. Jest piękny!!! Zastanawia mnie tylko jedna kwestia, ten mój jest zaszczepiony na patyku, krótkim jakimś, może z 15cm, ale jednak. Patyk przecież nie rośnie, ani nie utrzyma zbyt wiele. Masz Bogdziu pomysł jak to będzie rosło?

Agata nie martw sie mój tez był szczepiony na podobnym patyku. Jutro spróbuję zajrzec jak to wygląda ale nie wiem czy sie da ale myslę ze nie ma problemu bo obydwie częsci przecież są żywe i będą rosły i grubły i na pewno wszystko bedzie dobrze. On rośnie bardzo nieregularnie, nie wszystkim sie to podoba. Są też małe swierczki podobne, nazywaja sie ,,Pusch" też go mam i jest malutki i fajniutki . Jeśli chcesz to zrobię jutro zdjęcie.
Bogdzia 20:59, 11 cze 2012

iwonaz napisał(a)
Ojej...to chyba najdłuższy wątek jaki odwiedzam Kopalnia wiedzy Gratuluję przekroczenia 9-tej setki

Dzięki Iwonko za gratulacje, a że jest długi to nie tylko moja wina bo inni też sie do tego przyczynili.
bociek 21:56, 11 cze 2012

Bogdziu, jak zawsze karygodnie spozniona spiesze (ha, dobre sobie) z gratulacjami Idziesz jak burza i tak trzymaj

A dzieciol jaki rozbojnik. Natura jest niesamowita
Bogdzia 22:34, 11 cze 2012

bociek napisał(a)
Bogdziu, jak zawsze karygodnie spozniona spiesze (ha, dobre sobie) z gratulacjami Idziesz jak burza i tak trzymaj

A dzieciol jaki rozbojnik. Natura jest niesamowita

Dzięki Kasiu a Twoja róża jak by z bitej śmietany była.Śliczna.
andziulka 22:44, 11 cze 2012

Dawno mnie nie było, a tu już 900 stronek. Gratulacje

Bogdzia 22:46, 11 cze 2012

andziulka napisał(a)
Dawno mnie nie było, a tu już 900 stronek. Gratulacje

A ja właśnie byłam u Ciebie. Dzięki Aniu.
Elfik 22:51, 11 cze 2012

Zdecydowałam, że To jest obecnie najpiękniejsze z kwitnących w moim ogrodzie, więc Tobie Bożenko ofiarowuję. Za Twój przepiękny ogród, za cudne wspomnienia z pobytu u Ciebie, za śliczne fotki, za cierpliwość dla wszystkich, którzy Cię męczą z powodu Twojej ogromnej wiedzy o wszystkim... Za wszystko!!!

Bogdzia 23:02, 11 cze 2012

Elfik napisał(a)
Zdecydowałam, że To jest obecnie najpiękniejsze z kwitnących w moim ogrodzie, więc Tobie Bożenko ofiarowuję. Za Twój przepiękny ogród, za cudne wspomnienia z pobytu u Ciebie, za śliczne fotki, za cierpliwość dla wszystkich, którzy Cię męczą z powodu Twojej ogromnej wiedzy o wszystkim... Za wszystko!!!

Elfiku za każdym razem dostaję wypieki jak tak mnie chwalisz głównie dlatego ze nie zasługuję na te pochwały a kto to przeczyta pomyśli że faktycznie tak jest.Jedno się zgadza ja tez mam wspaniałe wspomnienia z Waszego pobytu u mnie.Bardzo się cieszę ze przyjechaliście. Ten kwiatek taki nietypowy, piegowaty, bardzo ciekawy.Serdeczne dzięki.