I kolejne opóźnienie ale mam zaległości
Bożenko, gratuluję 900 stronek; to ciekawy, towarzyski i miły wątek, wszyscy biegniemy tu jak do ula
Irenko ale mi wkleiłas kwiaty. Chyba po to zeby jak mówi Ania wydłubac je z monitora. Cudo, cudo, cudo........
oj Ania, ma zawsze fajne pomysły ale wkleiłam je, bo wiem, że naprawdę ci sie podobają
Te fajne pomyśły wprowadzane w zycie.... oczywiście przeze mnie nie zawsze są bezpieczne
A piwonia piękna... Chyba jutro pojdę po kolejne piwonie z tych niepełnych..mam ciemne.... a są w sklepie różowe....
Dostałam od Danusi i Witka budkę dla owadów. Pokazywałam ją w wątku ,,Spotkanie u Bogdzi". Minęło trochę czasu i owady zaczęły do niej zaglądac ale również dziecioł zorientował się co tam może spotkac i zaczął ,,dobierac" się do owadów. Zobaczcie co on zrobił a pewnie na tym nie poprzestanie.
I co z tym zrobic? Schowac budkę bez sensu , a zostawic to ją nadal będzie niszczył.
Bogdziu schować budkę bez sensu. Może obić blachą albo czymś innym twardym bo ptaszysko ją rozbierze pomalutku to jego specjalność jest - szukanie owadów.
Bogdziu, dziękuję bardzo za zdjęcia. Jest piękny!!! Zastanawia mnie tylko jedna kwestia, ten mój jest zaszczepiony na patyku, krótkim jakimś, może z 15cm, ale jednak. Patyk przecież nie rośnie, ani nie utrzyma zbyt wiele. Masz Bogdziu pomysł jak to będzie rosło?