Elu no takiego cudnego zdjecia pawia nigdy nie widziałam. Nie dosc że sam ptak jest piękny to jeszcze to ujęcie, w tym wianku z piór no cudny jest. Aż trudno uwierzyc że mogłas zrobic takie ujęcie.Bardzo dziękuję że mogę go obejrzec. Dzieki.
Agnieszko miałam wrażenie że ostatnio mocno zwolniłam ale i tak stron przybyło. Mnie się wydaje że wszystko juz pokazałam i powtarzac drugi raz to już przesada a skąd te strony się biorą?- sama nie wiem .Piękna ta żółta róża. Dziękuję Ci bardzo.
Bożenko..u mnie z gratulacjami byłaś pierwsza, a ja mam nadzieję, że nie bedę ostatnia.... ale co tam... ostatni będą pierwszymi
A w prezencie przesyłam upojny zapach (szkoda, że zapachów nie mozna jeszcze przesyłać)
Bogdziu, przyłączam się do gratulacji!!!! Wspaniały wynik, ale ogród jeszcze WSPANIALSZY!!!
Jak patrzę na duże przestrzenie do zagospodarowania u siebie to nachodzi mnie zawsze taka myśl: "A Bogdzia ma to wszystko obsadzone, i to JAK obsadzone!!! " Nie wiem, jak Ty dajesz radę "obrobić" to wszystko... Podziwiam