Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Klamber 23:39, 11 cze 2012

Wow, Elfik Pojechałaś po bandzie z tym pięknym kwiatuszkiem. Zdradź chociaż co to za piękność. Ja miałem napisać o dzięciole i zbił mnie z tropu ten piękny kwiat. Tak w ogóle to Bogdziu należy Ci się, nie bądź taka skromna. Chciałem powiedzieć że skarżysz się na dzięcioła a ja na szpaki muszę, zjadają mi wszystkie truskawki, nie dość że urosły tylko one i ziemniaki, to nawet się nie spróbuje a ziemniaki na pewno zjedzą turkucie, chyba że je wcześniej wyłapię. Teraz zbieram 20 tygodniowa i nie mam pojęcia skąd się to bierze.
Sebek 00:19, 12 cze 2012

Jeszcze ja Gratuluję 900

monteverde 00:47, 12 cze 2012

Bogdziu Kochana gratuluję 906 stronki dzisiejsza róża dla Ciebie
Martek 00:59, 12 cze 2012

Bogdzia napisał(a)

Ja również gratuluję kolejnej setki Pozdrawiam gorąco

Marto zawsze jesteś na ,,setkach" i nie tylko, dzięki.

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tak po setkach to chyba ja )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Martek 01:03, 12 cze 2012

Bogdziu zawsze chętnie wypijam każdą setuchnę z Twojego mądrego,ciekawego,pełnego humoru wątku.
Gratuluję imponującej cyfry
Różnica między mną ,a Martą jest zasadnicza.Marta ma pięknie w swoim dojrzałym ogrodzie No i chyba nie "otwiera" tak często barku jak ja ))))))))))
Kilka prób i nic.Nie mogę wczytać kwiatuszka
Bogdzia 07:08, 12 cze 2012

Klamber napisał(a)
Wow, Elfik Pojechałaś po bandzie z tym pięknym kwiatuszkiem. Zdradź chociaż co to za piękność. Ja miałem napisać o dzięciole i zbił mnie z tropu ten piękny kwiat. Tak w ogóle to Bogdziu należy Ci się, nie bądź taka skromna. Chciałem powiedzieć że skarżysz się na dzięcioła a ja na szpaki muszę, zjadają mi wszystkie truskawki, nie dość że urosły tylko one i ziemniaki, to nawet się nie spróbuje a ziemniaki na pewno zjedzą turkucie, chyba że je wcześniej wyłapię. Teraz zbieram 20 tygodniowa i nie mam pojęcia skąd się to bierze.

No i tak to jest że fajnie ptaki obserwowac ale czasem są i z nimi kłopoty, ale ja wolę te kłopoty i żeby były niz żeby się gdzie indziej wyniosły. Natomiast nie zazdroszcze Ci turkuci. Trudno je wyłapac a robią spore kłopoty.Strasznie dużo ich masz ,pewnie używasz końskiego nawozu bo podobno własnie taki bardzo lubią.( nie do jedzenia tylko do przebywania bo cieplutki jest).A o truskawki powalcz bo przecież Ci się należą. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 07:10, 12 cze 2012

Sebek napisał(a)
Jeszcze ja Gratuluję 900

Sebku dziękuję . To już drugie w tym roku piękne bratki u Ciebie. Ja u nas takich ciekawych nie widuje.
Bogdzia 07:11, 12 cze 2012

monteverde napisał(a)
Bogdziu Kochana gratuluję 906 stronki dzisiejsza róża dla Ciebie

Kochana Aniu miło że jesteś. bardzo dziękuję.Róża piękna , niektóre płatki ciemniejsze , bardzo ładna.
Bogdzia 07:13, 12 cze 2012

Martek napisał(a)
Bogdziu zawsze chętnie wypijam każdą setuchnę z Twojego mądrego,ciekawego,pełnego humoru wątku.
Gratuluję imponującej cyfry
Różnica między mną ,a Martą jest zasadnicza.Marta ma pięknie w swoim dojrzałym ogrodzie No i chyba nie "otwiera" tak często barku jak ja ))))))))))
Kilka prób i nic.Nie mogę wczytać kwiatuszka

Za częste otwieranie barku nie jest wskazane, ale pewnie to żarty. Faktycznie myślałam o Tobie. Dzięki.
Bogdzia 07:24, 12 cze 2012

Dla wszystkich odwiedzających ławeczka M Jotki z jaśminem i krzewuszką w tle. Niech wam pachnie obłędnie. Miłego dnia.