Lilie przepiękne, muszę sobie kiedyś taką choć jedną kupić - nigdy takich nie widziałam Zakątek z brzozami super! Bożenko czy Ty obrywasz Rh z przekwitniętych kwiatostanów? Sporo masz krzaków, chyba robota nie do przerobienia??
Czy parzydło parzy rzeczywiście?
Pięknie u Ciebie!
Lilie przepiękne, muszę sobie kiedyś taką choć jedną kupić - nigdy takich nie widziałam Zakątek z brzozami super! Bożenko czy Ty obrywasz Rh z przekwitniętych kwiatostanów? Sporo masz krzaków, chyba robota nie do przerobienia??
Czy parzydło parzy rzeczywiście?
Pięknie u Ciebie!
Parzydło nie parzy tylko pięknie wyglada. Jest jeszcze parzydło miniaturowe które też mam ale kwitnie nieco później.Co do rh to już wszystkie oberwał mój M, woli to robic niz pomóc mi w pieleniu ale zostały jeszcze do oberwania azalie. Nie wszędzie już daje się sięgnąc wiec troche pozostaje nieoberwane ale niewiele.
Widzę Aniu że zmieniłaś avatarek. Pięknie Ci z rh.
Dzięki Bożenko to pamiątka z ogrodu w Lubiechowie koło Książa byłam tam dzień przed spotkaniem u Ciebie
To takie zastępstwo sobie zrobiłas zamiast do mnie przyjechac.Trudno.
bo było bliżej nic mi nie zrekompensuje tego spotkania u Ciebie to była mała namiastka Mam trochę fotek z tego ogrodu, jak się obrobię to założę wątek o tym ogrodzie, jest tam trochę topiarów ale nijak się mają do Danusinych