Bogdziu, bardzo mi się podoba parzydło, ja mam miniaturkowe.
A patrząc na Twoje brzozy, pomyślałam dla nich o towarzystwie host takich z białą obwódką, jak ma Ania asc, chociaż i bez nich jest pięknie.
Bogdziu, bardzo mi się podoba parzydło, ja mam miniaturkowe.
A patrząc na Twoje brzozy, pomyślałam dla nich o towarzystwie host takich z białą obwódką, jak ma Ania asc, chociaż i bez nich jest pięknie.
Weroniko nie chcę sadzic host bo pod nimi rosną grzyby a jak bedą hosty zniszczy się grzybnie.Miniaturowe parzydło też mam nawet dzis pokazywałam a jeszcze Ci pokażę lilie złotogłów. A Twoja rośnie?
Widzisz Bożenko, a tak się bałaś , ze kielichowiec nie zniesie przesadzania...a terazkwitnie, bo siecieszy,że dostał ludzkie warunki i dobra opiekę
Dzwoneczkowo prześliczne
Wogle ślicznie w Twoim ogrodzie
MOja sąsiadka od lat piecze chleb sama, bez maszyn i innego wydziwiania, chlebek bardzo dobry...byłam nawet na naukach pieczenia...... jeszcze nie peikłąm, ale nawet ja bym go potrafiła upiec ..... Na razie czasu kompletnie brak.....
U mnie bardzo podobnie, tyle, że w domu nie sprzątałam, tydzień temu cały pucowałam, a dziś zaległe pranie i ogród; mąż jakoś wykosił, ale nie wiem czy mu się nie pogoroszy!
chlebek na pewno pyszny, może i ja kiedyś zacznę piec...
W końcu wiem co jem. Spróbuj Irenko. Super sprawa.
skuszę się, ale to jakieś urządzenie jest do pieczenia, czy odpowiednia mąka i w piekarniku?
ogród masz bajeczny, a te rybki bardzo energetyczne
Mieszanka kilku mąk i w piekarniku bez maszyny, tylko zakwas potrzebny.Mogę Ci do Ani przywieźc.To jest przepis Gabrysi i jest w ogrodowej kuchni ale trochę w srodku , trzeba kilka stron przewrócic.
no to mamy kolejny temat do obgadania u Ani
jesli to nie problem, to weź zakwas; a przepis poszukam
Marta, ręce mnie bolą i trzęsą się jak staremu pijakowi, tak jest po tym plewieniu i oraniu w ogrodzie!
Bożenko....nowy gatunek ptaka przyleciał...jeszcze nie wiem co to... jak znajdziesz chwilkę to rzuć okiem Str 629...wrzucam fotki z wczoraj i dziś..to sie może numeracja zmienić