O Bogdziu to się spotkamy u Ani ja i bym na Dolny pojechała, ale w tym czasie mam pilne zajęcia
Bogdziu ten Pusch jest węższy od Acrocony? jak przyrasta i jak wysoko rośnie i czy szyszki ma też czerwone? pozdrawiam
Pewnie plewisz; pogoda znośna, a mnie jakoś zimno
jak pracuję w ogrodzie to chociaż się rozgrzeję
chciałąm cię zapytać, czy np. teraz jak moje rh nie takie wielkie jeszcze, mogę coś między nimi posadzić, aby tak pustawo nie było i z kim one lubią w towarzystwie rosnąć
A dziś wcale nie plewiłam (ja mówię pieliłam). Miałam sporo pracy w domu przy garach i sadziłam klony ginala dla Krysi i jeszcze byłam na zakupach i kupiłam 6 różnych goździków no i jeszcze posapałam w ciągu dnia bo zmiana pogody to ja jestem byle jaka.
pielić i plewić, tak czy tak to samo
wiem, że pogoda potrafi źle wpływać, ale coś jednak nowego zrobiłaś
ale nie napisałaś mi co mogę dać do towarzystwa moim rh?
Pewnie plewisz; pogoda znośna, a mnie jakoś zimno
jak pracuję w ogrodzie to chociaż się rozgrzeję
chciałąm cię zapytać, czy np. teraz jak moje rh nie takie wielkie jeszcze, mogę coś między nimi posadzić, aby tak pustawo nie było i z kim one lubią w towarzystwie rosnąć
A dziś wcale nie plewiłam (ja mówię pieliłam). Miałam sporo pracy w domu przy garach i sadziłam klony ginala dla Krysi i jeszcze byłam na zakupach i kupiłam 6 różnych goździków no i jeszcze posapałam w ciągu dnia bo zmiana pogody to ja jestem byle jaka.
Bożenko dzięki wielki ,buziaczek
Jak coś jeszcze bedziesz chciała to powiedz, chętnie dam.
O Bogdziu to się spotkamy u Ani ja i bym na Dolny pojechała, ale w tym czasie mam pilne zajęcia
Bogdziu ten Pusch jest węższy od Acrocony? jak przyrasta i jak wysoko rośnie i czy szyszki ma też czerwone? pozdrawiam
Acrocona rosnie podobnie jak inne świerki tyklo nieregularnie a Pusch to mały świerczek taka kopka o wys ok pół mera a moze mniej i podobnej szerokosci. Co do szyszek to czerwone są wczesną wiosną a potem brązowo -zielone i najbardziej ozdobne chyba przez to że są na końcach gałązek. To Pusch: