Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

abiko 21:12, 29 lip 2019

effka napisał(a)
Agnieszka, w końcu trafiłam na Twój wątek. Kojarzyłam Cię z Wojsławic, widziałam na różnych fotkach ze spotkań ale za chiny nie mogłam trafić na wątek.
Masz PRZEPIĘKNIE!!!!! Tyle kwiatów, zapachów, woda, jestem zakochana po uszy i stwierdzam, że mam zdecydowanie za mało koloru w ogrodzie. Lecę na jakieś zakupy kwiatkowe. Dawno o tym myślałam ale po zapatrzeniu się na Twój ogród zdecydowałam, że nie będę czekać.
Gratuluję!

Effka bardzo się cieszę, że trafiłaś
Tak, mam sporo kwiatów jak na taki mały kawałek.. lubię kwiaty co zrobię.
I polecam ze względu na owady
Mala_Mi 21:22, 29 lip 2019

Aga, hasło, że ciasto jest Twoje zdziałało cuda, młody zjadł co do okruszka wszytko Oczywiście nie wiem kto je piekł, wiec przepraszam kucharkę jak nie trafiłam ...
Swoją drogą młody ma dobry gust
Ze spotkania mam tylko jedna fote w ogrodzie I to już jak było ciemno.
Dzięki za spotkanie

abiko 21:28, 29 lip 2019

Przez okres wakacji przejechałyśmy jako "muszkieterki" 3 tyś km policzyłam
To na razie najdłuższe nasze wypady.
Wczoraj Rzeszów... cudowny ogród Ani, który mimo, że narzeka jak to Mała Mi w naturze mnie urzeka za każdym razem. Razem z sercem Ani

I bardzo się cieszę, że jakimś cudem przeczytałam to zaproszenie
Najfajniejsze w tym jest to, że spotkałam się z osobami, które nie wiedziałam, że będą a które bardzo lubię

Zakupy u Pana Bylinowego.. niespodziewane. Wielkie podziękowania, że Panu się chciało po takim ciężkim dniu, ale fajnie bo przywiozłam bylinowy powojnik.. coś niskiego do cienia.. i jeżówkę.
A dziś kupiłam hortensję ogrodową do donicy.. w różowym kolorze, znowu.. ale cóż.. taka słabość.

Potem szybka akcja.. stanowczo muszę wolniej jeździć.. i Tarnów u Miry. Ogród chociaż oglądany z latarkami.. przepiękny. Byłam już w nim a jednak teraz jest zupełnie inny.. jestem zauroczona..

A u mnie nuda.. nic się nie dzieje.. kwitną jeżówki, i jeżówki.. wszędzie róż.. zapach lili i niektóre róże powtarzają kwitnienie.. wszędzie plamistość.. trudno.
I wiem, gdzie pójdzie enkiant ..ufff... długi wywód.. gratuluję jak ktoś dotrwał do końca

abiko 21:30, 29 lip 2019

Mala_Mi napisał(a)
Aga, hasło, że ciasto jest Twoje zdziałało cuda, młody zjadł co do okruszka wszytko Oczywiście nie wiem kto je piekł, wiec przepraszam kucharkę jak nie trafiłam ...
Swoją drogą młody ma dobry gust
Ze spotkania mam tylko jedna fote w ogrodzie I to już jak było ciemno.
Dzięki za spotkanie

haha Ania.. ja piekłam.. cieszę, się, że mu smakowało
Cudowny przystojniak i skradł moje serducho
Zaproszenie aktualne..
sylwia_slomc... 21:32, 29 lip 2019

Ja dotrwałam
W życiu tyle nie przejechałam w tak krótkim czasie
Urszulla 21:39, 29 lip 2019

Tyle km trzeba mieć kondycję
A malowanie skończone?
abiko 21:40, 29 lip 2019

Urszulla napisał(a)
A malowanie skończone?

Akurat to lubimy, chyba
Ależ skąd.. ale zaszpachlowane
abiko 21:41, 29 lip 2019

Urszulla napisał(a)
A malowanie skończone?

Ale to tylko nasze, za kółkiem.. nie liczyłam np. wyjazdu do Madzi
Anda 22:00, 29 lip 2019

Również doczytałam do końca Fajne takie wyjazdy, spotkania. Jak już tyle jeździsz to wyjazd w moje okolice dla Ciebie to pestka
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 15:25, 09 sie 2019

Anda napisał(a)
Również doczytałam do końca Fajne takie wyjazdy, spotkania. Jak już tyle jeździsz to wyjazd w moje okolice dla Ciebie to pestka

Oj.. nie kuś, nie kuś

Co jest z moim W.S. ?
Spora róża, w tym sezonie nic nie rośnie. każdy kwiat za chwilę wygląda jak zwiędnięty, co zresztą widać. Wykopałam i dałam do donicy.. zobaczcie na korzenie..pierwszy raz mi tak choruje.