Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

atena35 22:24, 18 cze 2013

Znowu pielisz hektary?
Jak napisałaś "pieliłam 3h" to ja pomyślałam, jak? co? 3 hektary? Ale szalona
Gosiek 23:04, 18 cze 2013

Hej Wieloszka,
Poraz pierwszy u Ciebie, jak ja zazdroszczę Ci tej przestrzeni wokół domu. Masz cudnie geometryczny ogród i na wskroś przemyślany, emanuje z niebo taki ład i pożądek. Monika miała rację piękny-godny naśladowania. Będę twoim followerem
aga_pe 23:19, 18 cze 2013

polinka napisał(a)
Wieloszko dzisiaj podczas wyrywania chwaścików myślałam sobie właśnie o tym jak Ty dajesz rade u siebie? Masz potężny ogród i ja np. pozytywnie Ci go zazdraszczam- na moim skrawku nie mam nawet miejsca żeby basen rozstawić i kombinuje jak tu kawałek łąki od sąsiadów kupić
Pozdrawiam serdecznie.

kombinuj, kombinuj
Evchen 23:55, 18 cze 2013

Chwastów nie zazdroszczę, ale przestrzeni i ładu - jak najbardziej Na chwasty jest rada - skrzyknąć spotkanie i wręczyć pazurki i wiaderka W jedno popołudnie damy radę
Joaska 08:37, 19 cze 2013

nie dosteje powiadomień więc odznaczam znowu wątki Pozdrawiam
Syla 08:42, 19 cze 2013

miłego dzionka Aguś .... u mnie pochmurnie po wczorajszych upałach .... super dzień na pracę .... Ale Ty pewnie poza domem ..... U siebie nie wyrabiam .... u Ciebie bym już wymiękła .... Dużo masz bardzo ... ściskam
Wieloszka 10:45, 19 cze 2013

Lukas, Gabrysiu, Joaska - macham do Was

polinka napisał(a)
Wieloszko dzisiaj podczas wyrywania chwaścików myślałam sobie właśnie o tym jak Ty dajesz rade u siebie? Masz potężny ogród i ja np. pozytywnie Ci go zazdraszczam- na moim skrawku nie mam nawet miejsca żeby basen rozstawić i kombinuje jak tu kawałek łąki od sąsiadów kupić
Pozdrawiam serdecznie.

Jak napisałaś - potężny ogród - dobrze by było, aby cały teren był już ogrodem. Wiele miejsc mam jeszcze do zagospodarowania i to pochłania zbyt dużo czasu i energii i finansów, a co dopiero zmiany w tym, co już zostało posadzone W Twoim przypadku dokupienie kawałka łąki - super pomysł, ale zostaw łąkę łąką, nie włączaj jej do ogrodu, bo tylko roboty Ci przybędzie

atena35 napisał(a)
Znowu pielisz hektary?
Jak napisałaś "pieliłam 3h" to ja pomyślałam, jak? co? 3 hektary? Ale szalona

Szalona to Ty jesteś z tymi trzema hektarami - skrót matematyczny 3 ha 3 hektary jakbym miała, to chyba tylko pola ziemniaków, bo ogrodu sobie nie wyobrażam Lepiej od razu jakieś hara-kiri

Gosiek napisał(a)
Hej Wieloszka,
Poraz pierwszy u Ciebie, jak ja zazdroszczę Ci tej przestrzeni wokół domu. Masz cudnie geometryczny ogród i na wskroś przemyślany, emanuje z niebo taki ład i pożądek. Monika miała rację piękny-godny naśladowania. Będę twoim followerem

Gosiu, ja nie jestem dobrym wzorem do naśladowania - za dużo popełniłam błędów i wciąż popełniam Lepiej wzoruj się na tych z najwyższej półki
Wieloszka 10:51, 19 cze 2013

Evchen napisał(a)
Chwastów nie zazdroszczę, ale przestrzeni i ładu - jak najbardziej Na chwasty jest rada - skrzyknąć spotkanie i wręczyć pazurki i wiaderka W jedno popołudnie damy radę

Ooooo widzę, że jesteś bardzo chętna To ja już serdecznie zapraszam z zestawem wyżej wymienionych narzędzi Wczoraj odkryłam przy świerkach cudne ostowisko, więc i grube rękawice się przydadzą

Syla napisał(a)
miłego dzionka Aguś .... u mnie pochmurnie po wczorajszych upałach .... super dzień na pracę .... Ale Ty pewnie poza domem ..... U siebie nie wyrabiam .... u Ciebie bym już wymiękła .... Dużo masz bardzo ... ściskam

U nas znów żar z nieba. Twoja dzisiejsza pogoda była u mnie wczoraj po południu - więc sadziłam żurawki, zgodnie z Twoimi i Tosi wszystkimi instrukcjami Dostały dobrej ziemi, florovitu i zdjęcia Waszych żurawek do obejrzenia, żeby wiedziały do jakiego ideału dążyć
A ponieważ mieliśmy romantyczny wieczór i pół nocy bez prądu - zdjęcia dziś wieczorem
Evchen 10:56, 19 cze 2013

A dlaczego mnie od razu do ostów wysyłasz Paskudo? .. ja mogę przebierać kamyczki w żwirku tarasowym z wiadereczkiem
To co? przyjeżdżać?
gusiarz 21:35, 19 cze 2013

Aguś prześledziłam zakupy trawkowo-tarasowe... cudnosci. Carexy wypasione, surfinki fioletowe piękne - ja też baaardzo lubię fiolecik A zdjęcia ogrodu... marzenie - lawenda taka duża jak tawuły!!! Pozazdrościć Pozdrówka