Hej Wieloszka,
Poraz pierwszy u Ciebie, jak ja zazdroszczę Ci tej przestrzeni wokół domu. Masz cudnie geometryczny ogród i na wskroś przemyślany, emanuje z niebo taki ład i pożądek. Monika miała rację piękny-godny naśladowania. Będę twoim followerem
Chwastów nie zazdroszczę, ale przestrzeni i ładu - jak najbardziej Na chwasty jest rada - skrzyknąć spotkanie i wręczyć pazurki i wiaderka W jedno popołudnie damy radę
miłego dzionka Aguś .... u mnie pochmurnie po wczorajszych upałach .... super dzień na pracę .... Ale Ty pewnie poza domem ..... U siebie nie wyrabiam .... u Ciebie bym już wymiękła .... Dużo masz bardzo ... ściskam
Jak napisałaś - potężny ogród - dobrze by było, aby cały teren był już ogrodem. Wiele miejsc mam jeszcze do zagospodarowania i to pochłania zbyt dużo czasu i energii i finansów, a co dopiero zmiany w tym, co już zostało posadzone W Twoim przypadku dokupienie kawałka łąki - super pomysł, ale zostaw łąkę łąką, nie włączaj jej do ogrodu, bo tylko roboty Ci przybędzie
Szalona to Ty jesteś z tymi trzema hektarami - skrót matematyczny 3 ha 3 hektary jakbym miała, to chyba tylko pola ziemniaków, bo ogrodu sobie nie wyobrażam Lepiej od razu jakieś hara-kiri
Gosiu, ja nie jestem dobrym wzorem do naśladowania - za dużo popełniłam błędów i wciąż popełniam Lepiej wzoruj się na tych z najwyższej półki
Ooooo widzę, że jesteś bardzo chętna To ja już serdecznie zapraszam z zestawem wyżej wymienionych narzędzi Wczoraj odkryłam przy świerkach cudne ostowisko, więc i grube rękawice się przydadzą
U nas znów żar z nieba. Twoja dzisiejsza pogoda była u mnie wczoraj po południu - więc sadziłam żurawki, zgodnie z Twoimi i Tosi wszystkimi instrukcjami Dostały dobrej ziemi, florovitu i zdjęcia Waszych żurawek do obejrzenia, żeby wiedziały do jakiego ideału dążyć
A ponieważ mieliśmy romantyczny wieczór i pół nocy bez prądu - zdjęcia dziś wieczorem
Aguś prześledziłam zakupy trawkowo-tarasowe... cudnosci. Carexy wypasione, surfinki fioletowe piękne - ja też baaardzo lubię fiolecik A zdjęcia ogrodu... marzenie - lawenda taka duża jak tawuły!!! Pozazdrościć Pozdrówka