Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 14:45, 28 sie 2024

Juzia napisał(a)

Już ma!
Hahaha!!!

Juzia Ty taka spokojna kobieta kochająca naturę ogród nie wierzę
Narsilia 14:46, 28 sie 2024

DariaB napisał(a)
O jeżyk! Ale fajnie może mama gdzieś w pobliżu mieszka.

No własnie przychodził też dorosły jężyk ale z tydzień temu widziałam kilka domów dalej że był jakiś potrącony , ciekawe czy to nie rodzic ehhh w każdym razie bałam się że jeszcze za młody aby sobie poradzić ale widać że już samodzielny więc kamień z serca
Juzia 15:12, 28 sie 2024

Narsilia napisał(a)

Juzia Ty taka spokojna kobieta kochająca naturę ogród nie wierzę

Kiedy trzeba to spokojna
ajka 21:29, 28 sie 2024

Jejku jaki fajny jeżyk. To już nie pierwszy na forum. U mnie to same paskudztwa na ogród przychodzą
JoanNa 22:45, 28 sie 2024

Klaudia super z tym jeżykiem u mnie co roku krecił się jakis jeż gościnnie-jednego roku utknął w siatce przechodząc od sąsiada do nas-biedak siedział taki uwięziony cały upalny dzień bo nas akurat nie było w domu, ale mąż go uwolnił i jakoś sobie poradził. A rok temu też zabłądził u nas mały jeżyk i niestety nasze psiurki polujące na krety poturbowały go w nocy. Za pierwszym razem mąż go uratował, dzieci znalazły mu nawet dżdżownicę-to dopiero był przysmak dla niego! Niestety nie przeżył kolejnego zetknięcia z psami..ale byłam wtedy wściekła.
Narsilia 07:25, 29 sie 2024

Ajka u mnie też po raz pierwszy na stałe taki pożyteczny gość więc cieszę się jak małe dziecko , tym bardziej że póki co każdego wieczoru zawsze wychodzi nie boi się .

Joanna, o Boziu to smutna historia z jeżem no ale na wszystko nie mamy wpływu ,
No u mnie psa brak ,kota też , przychodzi tylko młody kocurek sąsiadów ,ale raczej jest spokojny ,nie atakuje ptaków itp więc miał moje pozwolenie na bytowanie .

Jak zobaczyłam z podwórka rodziców wczoraj że gania coś i pazurkami popycha po trawniku to pobiegłam ile sił zgarniając po drodze granie bo byłam świecie przekonana że męczy mi jeżyka .

Jak dobiegłam okazało się że bawi się myszą polna więc no przeprosiny ale go obserwuje.

Zdjęcia ze wczorajszego spaceru , jest mega towarzyski nie chowa się zdjęcia z telefonu .
Agatorek 23:56, 01 wrz 2024

Jaki fajny model
Narsilia 13:12, 02 wrz 2024

Tegoroczne rozplenicr mnie zachwycają , chce ich więcej w ogrodzie dodają super lekkości a kwiatostany są piękne

Tutaj na rabacie wachodniej
Narsilia 13:13, 02 wrz 2024

Udało mi się kupić gaure co prawda planowałam biała była tylko różowa też się znalazło dla nich miejsce
Narsilia 13:15, 02 wrz 2024

Do tego miłość do rozchodnikow coraz większą , więc poza odmianami o jasnoróżowych kwiatach dokupiłem dwa takie ciemne .