Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Madzenka 19:39, 30 paź 2013

Joasiu ja już się martwiłam, że mi Twój wątek w powiadomieniach zaginął
jak fajnie, że domek sie buduje
makkasia 19:58, 30 paź 2013

Bardzo mi się podobają Twoje widoki z okna, i cieszę, że już są
Cieszę sie bardzo
ściskam
anula_wn 19:59, 30 paź 2013

Asia, dom rośnie w oczach ! a widok.......nooo zazdroszczę ! pięknie masz !!!!
Joaska 09:28, 31 paź 2013

asc napisał(a)
Asiula, dzięki za fotorelację.... cieszę sie jak cholera, że już widać wyraźne kroki ku widokowi z sypialni.. jest boski.. a będzie niebiański... trzymam kciuki za budowę i za ekipy budowlane.. by nie stawały na przeszkodzie w dążeniu do... szybkiej kawki na swoim tarasie

Aniu cieszę się że zaglądasz
Oj widoki są piękne a serce rośnie wraz z budującym się domem ... oczami wyobraźni już widzę moj ogród .... teraz tylko się upewniam lub i nie czy projekt ogrodu będzie dobry czy miejsca zabaw i wypoczynku zaplanowałam w dobrych miejscach .... ...ale jak wiosna juz przyjdzie .... to zaczne prawdziwe szaleństwo na działce będą widły łopata i ja
Joaska 09:29, 31 paź 2013

BASIA8 napisał(a)
Cześć Joasiu.
Bardzo miło Cię gościć w Naszym ogrodzie, zapraszam w zimowe wieczory. Fajnie jest poznać kogoś ze świętokrzyskiego. Ja napewno u Ciebie zagoszczę na dłuuuużej - mam teraz duuuużo czaasu - będę spacerowała i podziwiała widoki, widzę że domek rośnie........wszystkiego najlepszego życzę
Pozdrawiam.

Basiu zapraszam
Dobrze że grupa Świętokrzyska rośnie w siłę
A czasu wolnego zazdroszczę bo u mnie go totalnie brak na wszystko ....
Joaska 09:35, 31 paź 2013

Zielona napisał(a)
Przyszłam z rewizytą. Ależ u Ciebie widoki!!! Jak fajnie, że już na tym etapie myślisz o ogrodzie. Będzie zaplanowany co do centymetra. Jak widzę, kiedy wpisywałaś pierwsze posty, to jestem w szoku... ależ musisz mieć cierpliwość! Ja wprowadziłam się do domu 6 lat temu, a ogród planuje dopiero teraz. Jedyne, z czego jestem dumna, to to, że wytrzymałam tyle czasu i nie wsadziłam bezmyślnie roślin, które teraz bym musiała przesadzać. Będę kibicować. A u siebie odpowiedziałam w sprawie placu zabaw Pozdrawiam. Marta

Zielona, ja też przed poznaniem ogrodowiska myślałam, że ogród to tylko tuje i trawa i tyle mi do szczęścia potrzebne, ... ale jak znalazłam ogrodowisko .. to moje poglądy na temat wizji mojego ogrodu znacznie się zmieniły.... i teraz nie wyobrażam sobie żeby nie dopieszczą go pod każdym względem ...
Idę poczytać o placu zbawa do Ciebie bo to kolejna sprawa której jeszcze nie zaplanowałam tak na 100%
Pozdrawiam
BASIA8 09:39, 31 paź 2013

Joaska napisał(a)

Basiu zapraszam
Dobrze że grupa Świętokrzyska rośnie w siłę
A czasu wolnego zazdroszczę bo u mnie go totalnie brak na wszystko ....

Joasiu my czasu mamy duuuuuużo z racji rosnącego Brzuszka pan doktor zalecił leżakowanie, więc czasu mamy oj mamy. Wiadomo że ogrodomaniak wolałby biegać po ogrodzie, ale ten cał yrok muszę sobie odpuścić.
Pozdrawiam
Joaska 09:41, 31 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Joasiu ja już się martwiłam, że mi Twój wątek w powiadomieniach zaginął
jak fajnie, że domek sie buduje

Marzenko to ja zaginęłam bo mnie budowa pochłonęła.
I pewnie znowu na jakiś czas zniknę, aż pozałatwiamy najważniejsze zakupy, bo teraz głównie na necie to siedzę i szukam wszystkiego co na bydowe potrzebne
Ale wiem że u Ciebie sporo nowości więc będę miała co zimową pora oglądać i inspirować się.
Pozdrawiam.
Joaska 09:44, 31 paź 2013

makkasia napisał(a)
Bardzo mi się podobają Twoje widoki z okna, i cieszę, że już są
Cieszę sie bardzo
ściskam

Widoki są na prawdę piękne, wszyscy co do nas przyjeżdżają zachwycają się ciszą i spokojem jaki tam panuje
Pozdarwiam
Joaska 09:45, 31 paź 2013

anula_wn napisał(a)
Asia, dom rośnie w oczach ! a widok.......nooo zazdroszczę ! pięknie masz !!!!

Anula
Nareszcie domek rośnie!!!!!! a widoki ... no cóż mam nedzieje że w przyszłym roku będzie okazja żebyś i ty na nie popatrzyła
wiesz ja mam bardzo ambitne palny przeprowadzenia się do domu podaczas wakacji więc ... na kawę chętnie zapraszam