Aniu cieszę się że zaglądasz
Oj widoki są piękne a serce rośnie wraz z budującym się domem ... oczami wyobraźni już widzę moj ogród .... teraz tylko się upewniam lub i nie czy projekt ogrodu będzie dobry czy miejsca zabaw i wypoczynku zaplanowałam w dobrych miejscach .... ...ale jak wiosna juz przyjdzie .... to zaczne prawdziwe szaleństwo na działce będą widły łopata i ja
Zielona, ja też przed poznaniem ogrodowiska myślałam, że ogród to tylko tuje i trawa i tyle mi do szczęścia potrzebne, ... ale jak znalazłam ogrodowisko .. to moje poglądy na temat wizji mojego ogrodu znacznie się zmieniły.... i teraz nie wyobrażam sobie żeby nie dopieszczą go pod każdym względem ...
Idę poczytać o placu zbawa do Ciebie bo to kolejna sprawa której jeszcze nie zaplanowałam tak na 100%
Pozdrawiam
Joasiu my czasu mamy duuuuuużo z racji rosnącego Brzuszka pan doktor zalecił leżakowanie, więc czasu mamy oj mamy. Wiadomo że ogrodomaniak wolałby biegać po ogrodzie, ale ten cał yrok muszę sobie odpuścić.
Pozdrawiam
Marzenko to ja zaginęłam bo mnie budowa pochłonęła.
I pewnie znowu na jakiś czas zniknę, aż pozałatwiamy najważniejsze zakupy, bo teraz głównie na necie to siedzę i szukam wszystkiego co na bydowe potrzebne
Ale wiem że u Ciebie sporo nowości więc będę miała co zimową pora oglądać i inspirować się.
Pozdrawiam.
Anula
Nareszcie domek rośnie!!!!!! a widoki ... no cóż mam nedzieje że w przyszłym roku będzie okazja żebyś i ty na nie popatrzyła
wiesz ja mam bardzo ambitne palny przeprowadzenia się do domu podaczas wakacji więc ... na kawę chętnie zapraszam