Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 11:39, 30 paź 2013

andzia1606 napisał(a)
Super fotki z wakacji, życzę solidnych ekip budowlanych i pogody. No i trzymam kciuki.

Andzia ekipa na razie dopisuje...oby wszystkie były takie ...
Joaska 11:39, 30 paź 2013

Magda70 napisał(a)

Madziu
Joaska 11:40, 30 paź 2013

as226 napisał(a)
Witam imienniczkę, jestem tu nowa

Witam równiez i zapraszam
Joaska 11:40, 30 paź 2013

kitek81 napisał(a)
pozdrawiam :*

Kitek ja tez pozdrawiam
Joaska 11:41, 30 paź 2013

beta napisał(a)
widziałam Cię u Anulki i szybko przyleciałam się przywitać

też pamiętam ten zakręcony czas związany z budową domu....ale gdybym miała jeszcze raz to i tak podjęłabym to ryzyko...teraz już jestem mądrzejsza

buziaki Joasiu

Beta, witaj
Oj czas jest zakręcowny, ale ja to lubię ....
tylko żeby w pracy było trochę ... mniej stresowo było by juz super ..
Pozdrawiam
Joaska 13:31, 30 paź 2013

No i miałam akcję w pracy ... och ... szkoda gadać ..
tak na szybko chciałam pozdrowic wszystkich zaglądających
U mnie ogrodowo w sumie to się dzieje ... kształtujemy teren a widoki moi drodzy bede miała takie
taki z okna kuchennego

i na tym widoczku wyobraźcie sobie 3 umbry ... cudo
A to widok z sypialni

no czego chcieć więcej
taki widok z dachu

a taki z tarasu ...........drewnianego / kiedys tam
już bym tam chciał siedzieć i dumac
Joaska 13:36, 30 paź 2013

A taki wianuszek zrobiłam na grób...
wiem bardziej bożonarodzeniowy mi wyszedł ale co tam....

Pozdrawiam wszystkich i zmykam
Mala_Mi 15:38, 30 paź 2013

Asiula, dzięki za fotorelację.... cieszę sie jak cholera, że już widać wyraźne kroki ku widokowi z sypialni.. jest boski.. a będzie niebiański... trzymam kciuki za budowę i za ekipy budowlane.. by nie stawały na przeszkodzie w dążeniu do... szybkiej kawki na swoim tarasie
BASIA8 15:54, 30 paź 2013

Cześć Joasiu.
Bardzo miło Cię gościć w Naszym ogrodzie, zapraszam w zimowe wieczory. Fajnie jest poznać kogoś ze świętokrzyskiego. Ja napewno u Ciebie zagoszczę na dłuuuużej - mam teraz duuuużo czaasu - będę spacerowała i podziwiała widoki, widzę że domek rośnie........wszystkiego najlepszego życzę
Pozdrawiam.
Zielona 16:53, 30 paź 2013

Przyszłam z rewizytą. Ależ u Ciebie widoki!!! Jak fajnie, że już na tym etapie myślisz o ogrodzie. Będzie zaplanowany co do centymetra. Jak widzę, kiedy wpisywałaś pierwsze posty, to jestem w szoku... ależ musisz mieć cierpliwość! Ja wprowadziłam się do domu 6 lat temu, a ogród planuje dopiero teraz. Jedyne, z czego jestem dumna, to to, że wytrzymałam tyle czasu i nie wsadziłam bezmyślnie roślin, które teraz bym musiała przesadzać. Będę kibicować. A u siebie odpowiedziałam w sprawie placu zabaw Pozdrawiam. Marta
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies