Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 09:48, 31 paź 2013

BASIA8 napisał(a)

Joasiu my czasu mamy duuuuuużo z racji rosnącego Brzuszka pan doktor zalecił leżakowanie, więc czasu mamy oj mamy. Wiadomo że ogrodomaniak wolałby biegać po ogrodzie, ale ten cał yrok muszę sobie odpuścić.
Pozdrawiam

Tak się domyślałąm że brzuszek jest sprawcą wolnego czasu .... ale skoro doktor powiedział że trzeba się oszczędzać to trzeba
Teraz możesz sobie poszukać jakiś inspiracji i planować na papierze ewentualne zmiany
a ogrodomaniak od czasu do czasu może sobie też pospacerować po ogrodzie to też jest przyjemne
Pozdrawiam Was a brzuszka to zazdroszę ...
Madzenka 20:27, 31 paź 2013

Joaska napisał(a)

Marzenko to ja zaginęłam bo mnie budowa pochłonęła.
I pewnie znowu na jakiś czas zniknę, aż pozałatwiamy najważniejsze zakupy, bo teraz głównie na necie to siedzę i szukam wszystkiego co na bydowe potrzebne
Ale wiem że u Ciebie sporo nowości więc będę miała co zimową pora oglądać i inspirować się.
Pozdrawiam.

Oj tak pamiętam te czasy zamówień.... Byłam nadwornym zaopatrzeniowcem budowy... Więc trzymam kciuki za wyszukiwanie najlepszych ofert.
monitka 21:15, 31 paź 2013

Joasiu ten etap budowy najmilej wspominam bo szybko efekty było widać. Niech Wam dalej mury pną się do góry A widoków z okien zadzroszczę jak nie wiem co. No bajka
jambosana 15:54, 01 lis 2013

Wpadam z rewizytą, masz piękną widokową działkę i tak dużo już zrobiłaś. Gratuluję postępów w budowie.
anula_wn 19:43, 02 lis 2013

Joaska napisał(a)

Anula
Nareszcie domek rośnie!!!!!! a widoki ... no cóż mam nedzieje że w przyszłym roku będzie okazja żebyś i ty na nie popatrzyła
wiesz ja mam bardzo ambitne palny przeprowadzenia się do domu podaczas wakacji więc ... na kawę chętnie zapraszam

Asiu,
ja tam do lata czekać nie będę wproszę się z termosikiem, bo dla mnie budowa to chleb powszedni
w końcu bywam w miarę regularnie w CK.....
BEATA_S 22:16, 09 lis 2013

Cześć Asiu Widzę, że budowa już na całego Posiedziałam w kuchni, pooglądałam Umbry, hmmm... drewniany taras też niczego sobie ......i zmykam
Juzia 14:39, 11 lis 2013

O mamuniu!!!! A tu już taka budowla stoi!
To już niedługo będziesz sadzić u siebie
Pozdrawiam ciepło!
BASIA8 06:30, 14 lis 2013

Pozdrawiam Asieńko.
Duuuuuuużo słoneczka życzę
Joaska 14:05, 08 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Oj tak pamiętam te czasy zamówień.... Byłam nadwornym zaopatrzeniowcem budowy... Więc trzymam kciuki za wyszukiwanie najlepszych ofert.

Marzenko ja to uwielbiam
A jak widać efekty budowy to serce rośnie
Oby tak dalej
Joaska 14:06, 08 gru 2013

monitka napisał(a)
Joasiu ten etap budowy najmilej wspominam bo szybko efekty było widać. Niech Wam dalej mury pną się do góry A widoków z okien zadzroszczę jak nie wiem co. No bajka

No teraz widac efekty, ale lada moment będzie robota w środku i już tak olśniewających postępów widać nie będzie, ale za to szanse na przeprowadzkę latem są ogromne!!!!!

Od wiosny ruszam z ogrodem!