Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Juzia 22:59, 21 mar 2014

Joaska napisał(a)
No to Justyś pomogłaś...... jak diabli...

Hehehe No ja jakoś bardziej za falami jestem ogólnie.
Ale są wyjątki! I to może być Twój ogród!!!

U mnie też trochę tego i trochę tego
Joaska 23:02, 21 mar 2014

KasiaWB napisał(a)
3.

No to jak na razie wersja 3 wygrywa i już chyba i ja się do niej przekonałam i Żon chyba też
Joaska 23:03, 21 mar 2014

ewa004 napisał(a)
Pozdrawiam
Zajrzałam na pierwsze strony i nic nie napiszę ,wracam żeby poogladać i poczytać i się wypowiem

Dzięki za miłą wizytę

Ewcia miło Cię gościć , u mnie niewiele ogrodowo się działo dopiero teraz zacznie
Joaska 23:04, 21 mar 2014

Juzia_G napisał(a)

Hehehe No ja jakoś bardziej za falami jestem ogólnie.
Ale są wyjątki! I to może być Twój ogród!!!

U mnie też trochę tego i trochę tego

Fale są bezpieczne, ale kurcze takie proste linie kuszą bo są inne niż za każdym płotem .. no i chyba do mnie przemawiają.
ka1sia 23:04, 21 mar 2014

Asik, to Ty masz czuć ten ogród, jak Ci leży wesja 3, to jej się trzymaj tym bardziej, że jest fajna
A ta szkółka jest naprawdę dobra, może nie porywają cenami (takie, jak wszędzie, ale przy duzych zakupach daja rabaty), ale jakość i wybór roślin bez zarzutu, a to przecież najważniejsze, no i znają się
Joaska 23:07, 21 mar 2014

ka1sia napisał(a)
Asik, to Ty masz czuć ten ogród, jak Ci leży wesja 3, to jej się trzymaj tym bardziej, że jest fajna
A ta szkółka jest naprawdę dobra, może nie porywają cenami (takie, jak wszędzie, ale przy duzych zakupach daja rabaty), ale jakość i wybór roślin bez zarzutu, a to przecież najważniejsze, no i znają się

Kasiu strasznie mmi przykro że Ty w szpitalu byłaś, dbaj o siebie bo zdrówko jest jedno, teraz relaks i odpoczywanie.....

do szkółki się wybierzemy jak wydobrzejesz bo nie wyobrażam sobie jechać bez Was!!!!!
ka1sia 23:20, 21 mar 2014

Asia, za tydzień to ja już mogę jechać zawał wykluczyli, nic mi nie będzie, pojedziemy
admete 06:03, 22 mar 2014

Joaska napisał(a)

Ja mam opory do bukszpanów tych większych z Obi , moje kupione tam duże okazy padły, możemy się umówić na wyprawę do szkółki krzewów, Kasia z Marzysz mówiła, że tam spory wybór wszelkiego dobra jest.. Tylko ja w ten weekend w domu uziemiona jestem z chorym fiśkiem, ale w przyszłym tyg w weekend można by zorganizować taki wypad no i oczywiście Kostomłoty, tam też można wpaść pewnie już mają więcej roślin wystawionych

Joasiu jakby co ja się piszę na spotkanie

W sumie na większe okazy bukszpanów to w ogóle nie powinna patrzeć, bo mój nowy ogrodowy ma mi wszystkie rośliny pozałatwiać.............ale człowieka ciągnie do wszystkiego i kusi
Dlatego gdzie nie pójdę to wracam z bylinami czy cebulowymi

admete 06:06, 22 mar 2014

Joaska napisał(a)

Aga spotkanie koniecznie, znam trochę Twoje wnętrza i nie powiem podziwiam prace jaką w nie włożyłaś, dobieranie kolorów, tapet, materiałów ... ukłony w stronę cierpliwości .... ja tak nie umiem...

A teraz jak widzę przenosisz konsekwentnie swój plan do ogrodu i działasz .... też bym tak chciała

No moje dobieranie kolorów i materiałów można było już podpiąć pod chorobę czy obsesję

ja decyduje szybko i staram się nie rozpamiętywać czy oby na 100% była to dobra decyzja

Wiesz co i to bardzo dobre jest

No ale prace idą do przodu tynki już są teraz tylko wylewki i w sumie można się wprowadzać

Super, w zimę będziesz dopieszczać........a teraz akcja ogród najważniejsza !!!!

admete 06:08, 22 mar 2014

A opcję nasadzeń wybieraj serduchem - i widzę że już wybrałaś .
Ja jak wiesz mam problemy z wybraniem stylu, więc i w domu i w ogrodzie będzie misz masz
Czy to wyjdzie to się okaże.

Twoja delikatnie wyoblona wersja 3 też mi się podoba