Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Milka 15:01, 24 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
O matko, kolory, płytki, projekty, brrr jak wspomnę. Niby to lubiłam ale upierdliwe było strasznie,....

Stwierdzam to samo, nie mogłam się doczekać końca, tak ja teraz przy remoncie i demolce w ogrodzie
wysyłaniem się nie przejmuj, ja mam co sadzić też się nie wyrobiłam
admete 15:40, 24 mar 2014

Joaska napisał(a)

Aga Mi się moment wykańczania podoba tylko że już bym chciał mieć wszystko wybrane, ale jest nieźle armatura i ceramika (poza brodzikiem i wanna) już kupione wiec, już o nich nie myślę, płytki do łazienki wstępnie wybrane, do kuchni i salonu tez teraz tylko poszukuję gdzie najtaniej , elektyka cała już kupiona więc nie myślę, kuchnia zaplanowana agd wybrane ... myślę niewiele, kolory ścian ... totalna pustka w głowie ....

E no to już najpoważniejsze wybory za Tobą

Za to jak będę obsadzać poszczególne rabaty ...to mam obcykane
i w wyobraźni to ja już je prawie widzę
Nawet sobie z Cada na kolorową wersje przenoszę żeby się pobawić kolorkami
jeszcze nie skończone ale tak się ostatnio bawię w domku:

Pełna profeska moja droga

Super to wszystko wygląda !!!!!!
Mala_Mi 20:33, 24 mar 2014

A ja tak zawsze byle jak i na żywioł... ale natury nie oszuka
Joaska 14:27, 25 mar 2014

irena_milek napisał(a)

Stwierdzam to samo, nie mogłam się doczekać końca, tak ja teraz przy remoncie i demolce w ogrodzie
wysyłaniem się nie przejmuj, ja mam co sadzić też się nie wyrobiłam

Czasami tak jest że na coś się bardzo czeka, a jak juz się dzieje to sie chce to jak najszybciej miec za sobą.
Irenko wiem i widziałam że masz co sadzić ,ale firletka z samego rana wysłana tak, że będziesz miała na jutro.
Joaska 14:31, 25 mar 2014

admete napisał(a)

Pełna profeska moja droga

Super to wszystko wygląda !!!!!!

A tam profeska, przy wyborze roślin kieruję się głównie łatwością w pielęgnacji i uprawie, a oczami mojej wyobraźni wiem jak chciałabym żeby dane miejsce wyglądało więc tylko dopasowuję sobie roślinność do mojego wyobrażenia
Joaska 14:35, 25 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja tak zawsze byle jak i na żywioł... ale natury nie oszuka

Aniu, ja lubie sobie zaplanować, mimo że wiem że podczas realizacji i tak na bieżąco będę zmieniać, nawet nie wiesz jak często Żon mówił, "ale przecież zaplanowaliśmy to tak i tak, a teraz mówisz co innego ...." no taka to już jest natura bab mówią jedno, myślą drugie, a robią jeszcze inaczej
Konstancja30 14:57, 25 mar 2014

Joanno ... tak sobie w cadzie kolorki wrzucasz ... !!! ... no tak sobie kolejna genialna babka od niechcenia jakby ... projekt jak już napisano profeska ... Fisiek mam nadzieję już lepiej ... ? ...
róż nie zamawiałam ... walczę z tonami
Gosiniak 15:34, 25 mar 2014

Łał....projekcik super!
Wersja 3 jak najbardziej trafiona, jestem pełna podziwu, pięknie będzie i profesjonalnie
Z wielką chęcią będę podglądać nasadzenia, pozdrawiam
Joaska 15:59, 25 mar 2014

Konstancja30 napisał(a)
Joanno ... tak sobie w cadzie kolorki wrzucasz ... !!! ... no tak sobie kolejna genialna babka od niechcenia jakby ... projekt jak już napisano profeska ... Fisiek mam nadzieję już lepiej ... ? ...
róż nie zamawiałam ... walczę z tonami

Iza czytałam że walczycie z tonami ziemi ale ładnie już jest
Nie nie w cadzie kolorkami, tam tylko wymierzam dokładnie rabaty żebym wiedziała jak je wyznaczać i co gdzie sadzić no i Rafałowi muszę to zobrazować teraz w rzeczywistości na działce co gdzie ma być a kolorkami to taki programik do kolorowania tak sobie robię w nim żeby kolorki zobaczyć jak to ładnie będzie
Wczoraj byliśmy u lekarza bo Fisiek ma powiększone węzły ale podobno nic groźnego, ja tez dycham i smarkam się .... oby to już przeszło.... bo robota czeka ....
Joaska 16:01, 25 mar 2014

Gosiniak napisał(a)
Łał....projekcik super!
Wersja 3 jak najbardziej trafiona, jestem pełna podziwu, pięknie będzie i profesjonalnie
Z wielką chęcią będę podglądać nasadzenia, pozdrawiam

Gosiu dziękuję za opinię, wersję 3 chyba najbardziej czuję no i jak pisałam będzie najłatwiejsza do wykonania a będziemy ogród robić sami więc to też się liczy