Dla mnie ten plan jest świetny!
Życzę dobrych wyborów i ... wytrwałości w dążeniu do ideału, i takich kompromisów, by Ciebie zadowoliły, jest tyle sposobów na zmianę zdania u męża.
No fotki ... na razie nie ma czego fotografować w weekend bylo sprzątanie wkoło domu, moim zadaniem było wyzbieranie ciętej dachówki, którą panowie rzucali w miarę określone miejsca, ale rozrzut był dość duży ... uzbierało się 10 taczek byłam zdechnięta .
Teraz cierpliwie czekam na dostawę ziemi żeby w końcu zacząć działać ogrodowo , bo bez ziemi ani rusz !
Ciachnęliśmy też sosnę która mnie denerwuje od dłuższego czasu, zasłaniał mi widoki, teraz wygląda tak
kupiliśmy też cisy na front będzie piękny żywopłocik cisowy ... ależ jestem zadowolona z tych cisów, z kilku sztuk zrobię stożki i może ze 2 kulki ...
nie patrzymy na obuwie robocze mojego Żona
a tu już powsadzane w większe doniczki, bo cisy są kopane z gruntu, tymczasowo muszą być w doniczkach , dopóki nie przuwiozę ziemi na razie mam żywopołocik na balkonie
Aga ja też dziękuję za spotkanie i oprowadzenie mnie po Twoich włościach..... mam głowę pełną pomysłów
Oj czasu zawsze mało, a ja się spieszyłam do babci, ale teraz już wiem jak do Ciebie trafić, więc na pewno będziemy się częściej widywać
Grembosiu, plan jest dość prosty i nie skomplikowany, ale mam nadzieję że dobór roślin i prostota sprawią że będzie ciepły i przytulny jak na razie kompletuję listę roślin i sporą większość już mam , tylko wszystko czeka w doniczkach na start
Asia, jaki plan...wow......podziwiam....pewnie trochę czasu nad nim siedziałaś?....podziwiam takie poukładane osoby...no i wiadomo, że plan to podstawa
pozdrawiam Asiu
Szkoda tylko że sąsiedzi nie dbają w ogóle o dolne części działek, i po obu stronach mam chaszcze od których muszę się jak najszybciej odgrodzić, muszę, jak dam radę to w tym roku, dosadzić kilka świerków serbskich, brzozy i derenie bo one szybko rosną i pięknie wyglądają
Dużo czasu spędziłam nad planem z zaokrągleniami, ten kwadraciasty powstał w sumie dość szybko po wyprostowaniu łuków . dobór roślina raczej pozostał tylko się "wyprostował " nieco,
ale teraz już wiem na czym stoję, i jak będę działać. Roślinki kupuję ściśle wg listy zgodnej z projektem,
chociaż teraz po zakupie cisów to szlaban na zakupy powinnam mieć , ....ale jak się oprzeć zakupowi jak cisy do mnie wołały żebym je kupiła