Marzenko teraz działka na dole jest zryta przez układanie pompy ciepła, ale latem jak się zazieleni i urośnie nowa świeżutka trawka to będzie pięknie.
Cisy na razie zadoniczkowane stoją i czekają na tarasie na swoją kolej.
Ostatnio szukam po szkółkach choiny kanadyjskiej no i jest problem, bo nie ma...... nawet w jednej szkółce Pan bardzo zdziwiony powtarzał nazwę " c h o j n a????????" no jak żyć ... a chciałam posadzić choinę na żywopłot od strony sąsiadów ... i teraz nie wiem szukać dalej, czy bankrutować i kupować dalej .....cisy .....
Asia, w Kostomłotach zawsze mieli choinę, ja kupowałam, jeśli nie ma, to może tylko chwilowo?
Trzeba powiedzieć szefowej, przywiezie
Do targow coraz bliżej... buziaki, Asik
Asia przy tej pociachanej sośnie ... te gałęzie ... !!! to TEN dąb ... wypowiem się jak moja kilkuletnia "znajoma" ... szachuję miejsce na huśtawce ... bo ona tam musi ta huśtawka na tym dębie ...
planem ogrodu ... takim rzeczowym i konkretnym to mnie powaliłaś ... Asia na litość skąd Ty to fszystko wiesz ... jedno jest pewne ... Kasia mamy skarb w tych Kielcach ... i ona nam mówi ... "musicie mi podpowiedzieć " ... Asia nic dodać ... nic ująć
No widzisz Kasik, nie pomyślałam żeby szefową dopaść i dopytać, ale mam zagwozdkę czy tam choinę dać czy cisy, tzn przy ogrodzeniu od strony sąsiada dać cisa czy choinę???
o to miejsce się rozchodzi:
targi lada moment , a ja mam mały szlaban na roślinność, ale co tam dam rade
Tak Izuś to TEN dąb i huśtawka tam od lat w planach, taka na grubych sznurach, drewniana ..... bo dąb idealny jest do takiej właśnie
Plan ogrodu, no musiał być, bo jak nie jak tak skoro na ogrodowisku tyle siedzę a doradzać się będę bo ja zielona jeszcze jestem żeby samej sobie poradzić
A tak poza tym to Musicie w końcu do mnie przyjechać! bo na żywo łatwiej będzie planować