Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 14:51, 27 mar 2014

ka1sia napisał(a)

Ja nie mam nadziei, ja mam pewność, że podołasz Asia ja już się nie mogę doczekać aż Ty wkroczysz do akcji, będzie się działo buziaczki

Oj no właśnie kiedy ja wkroczę jak u nas choroby za chorobami ....
ziemi jeszcze nie mam , ale podobno na początku kwietnia ma być
ale nie ma się co martwić dopiero się wiosna zaczęła w tym roku na pewno większą część ogrodu uda mi się zrobić, większość roślin mam resztę się zorganizuje
Joaska 15:00, 27 mar 2014

KasiaWB napisał(a)
A pewnie, że podołasz jestem spokojna przecież masz już wszystko w głowie tylko pomału, bez szaleństw Wreszcie będzie serial
Pozdrawiam

pomału i bez szaleństw ... no nie wiem, ja lubię mieć wszystko już natychmiast ... no ale wiem że się pewnych rzeczy nie przeskoczy ... teraz muszę podumać nad kolorami w domu ..... niby wiem co chcę ale zdecydować się trudno ja lubię tapety Żon nie.... ja lubię szarości on nie koniecznie .... ja lubię starocie on nie koniecznie i jak tu działać
ANIA 15:03, 27 mar 2014

Joaska napisał(a)

pomału i bez szaleństw ... no nie wiem, ja lubię mieć wszystko już natychmiast ... no ale wiem że się pewnych rzeczy nie przeskoczy ... teraz muszę podumać nad kolorami w domu ..... niby wiem co chcę ale zdecydować się trudno ja lubię tapety Żon nie.... ja lubię szarości on nie koniecznie .... ja lubię starocie on nie koniecznie i jak tu działać

Witam. Pamietaj,że kompromis nie zawsze jest najlepszym rozwiazaniem.
Joaska 15:15, 27 mar 2014

ANIA napisał(a)

Witam. Pamietaj,że kompromis nie zawsze jest najlepszym rozwiazaniem.

Kompromis.. a co to za słowo nie znam

Ale staram się przynajmniej przybliżyć do wspólnego gustu, po prostu łatwiej jest pomagać w wyborach innym niż u siebie podejmować decyzje.
ANIA 15:23, 27 mar 2014

a to prawda, z tą decyzyjnością u siebie
ANIA 15:23, 27 mar 2014

to długotrwały proces
ka1sia 15:37, 27 mar 2014

Asia, zrobi się ciepło i choroby miną... a wtedy się zacznie najważniejsze, że masz plan i roślinki czekają, potem to już z górki a jaka radość!!! Najfajniejszy czas przed Tobą taki twórczy
Joaska 15:42, 27 mar 2014

ka1sia napisał(a)
Asia, zrobi się ciepło i choroby miną... a wtedy się zacznie najważniejsze, że masz plan i roślinki czekają, potem to już z górki a jaka radość!!! Najfajniejszy czas przed Tobą taki twórczy

Kasiu oj twórczy bo ja ostatnio przez to siedzenie w domu z Fisiem nic tylko ,albo ogród sobie rozrysowuje, albo szafy kończę projektować, a to szukam co by zmienić w kuchni, od czasu do czasu coś Rafałowi zwymiaruję gdzie jaki otwór, pralka itp, nawet ostatnio to zaczęłam na szkle malować bo co robić jak się jest w domu zamkniętym! a i wysiałam kocimiętkę bo sobie przypomniałam że nasionka zebrałam w zeszłym roku.... acha Kasia muszę wam z Izą dać werbenę bo ja nie będę siała - chyba że posieję i wam dam już rozsadę ... pomyślę
Anita1978 15:52, 27 mar 2014

A widzę, że u Ciebie plan ogrodu jest i będziesz działać zgodnie znim, tak trzymać! Pozdrawiam
Joaska 11:23, 28 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
A widzę, że u Ciebie plan ogrodu jest i będziesz działać zgodnie znim, tak trzymać! Pozdrawiam

Mam nadzieję że uda mi się realizować zgodnie z planem