Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 11:10, 28 lut 2015

Danutka napisał(a)
Witam się Joasiu ładnie
Podglądam Twój wątek już od dłuższego czasu i dzięki że pokazałaś donice

Dzięki Tobie kupiłam dziś większe od Twoich ale za to w jakiej cenie , udało mi się wygrzebać całe Pokazuj więcej takich wynalazków w dobrej cenie
Mam nadzieję że poznam Cię wreszcie na targach w kwietniu , bo na spotkaniu u Agi nie było Cię
Pozdrawiam

Danusiu nie było mnie bo Fisiek chorował,..... jak to udało ci się wygrzebać większe i też tanio??? gdzie kiedy ??? i ja je przegapiłam ????? niemożliwe!!!!! \Danusiu no w tym roku to na bank się spotkamy, u mnie w końcu choroby sie skończyły (odpukuję w niemalowane) więc mam nadzieję że ud mi się zebrać towarzystwo u mnie
Joaska 11:14, 28 lut 2015

kitek81 napisał(a)
obejrzałam zdjęcia, faktycznie dużo roboty jeszcze przed Wami i jeden sezon to pewnie za mało! ale z własnego doświadczenia wiem, że małymi kroczkami i wszystko jest do zrobienia! z roku na rok będzie piękniej! zobaczysz ile da, jak już trawka się zazieleni! u nas rok temu też tak było, ale jak już się teren uprzątnęło, wyrównało, trawka wyrosła od razu wygląda to lepiej! a teraz robimy pomału rabatki i pewnie nie będzie to ostatni rok naszych prac ogrodowych
trzymam kciuki za Wasze prace najważniejsze, że już mieszkacie i do ogrodu można wyjść w każdej chwili

Kasiu ja o tym wiem że to dopiero początek, ale w końcu nigdzie nam się nie spieszy.... mamy dom i to jest najważniejsze , a reszta będzie tylko przyjemnością tworzenia, chociaż nie powiem chciałabym chociaż górną część działki ogarnąć w tym roku .... ale wiem że niektóre prace przy domu są ważniejsze od ogrodu i niestety muszą być zrobione
Joaska 11:17, 28 lut 2015

Milka napisał(a)
Kasia ma racje, domek stoi, a reszta powolutku tez się zrobi

Irenko niby się o tym wie ale wiesz chciało by sie wiele od razu , ale wiadomo człowiek nabiera pokory jak go zwykła rzeczywistość (brak kasy) dopada. I wtedy szybko wiadomo co sie zrobi a co musi poczekać. Ale satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy jest ogromna!
kitek81 19:17, 28 lut 2015

Joaska napisał(a)

Irenko niby się o tym wie ale wiesz chciało by sie wiele od razu , ale wiadomo człowiek nabiera pokory jak go zwykła rzeczywistość (brak kasy) dopada. I wtedy szybko wiadomo co sie zrobi a co musi poczekać. Ale satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy jest ogromna!

mam dokładnie te same dylematy i przemyślenia i pewnie nie my jedyne
Danutka 07:06, 01 mar 2015

Tak Joasiu moje kosztowały 38 zeta więc ciut więcej od Twoich jednak przecenione ze 169 Podobała mi się jeszcze jedna takkka duża ale nie zmieściła się do auta koleżanki z którą byłam Stały sobie na środku na palecie poukładane jedna w drugiej Porozkładałam wszystkie a ciężkie jak nie wiem co chyba całą alejkę zastawiłam może uda mi się dziś podjechać do OBI tylko pytanie czy jeszcze są?

admete 08:15, 01 mar 2015

Joasiu cudne te donice!!!!!

Danutka napisał(a)
Tak Joasiu moje kosztowały 38 zeta więc ciut więcej od Twoich jednak przecenione ze 169 Podobała mi się jeszcze jedna takkka duża ale nie zmieściła się do auta koleżanki z którą byłam Stały sobie na środku na palecie poukładane jedna w drugiej Porozkładałam wszystkie a ciężkie jak nie wiem co chyba całą alejkę zastawiłam może uda mi się dziś podjechać do OBI tylko pytanie czy jeszcze są?

Może zaplanujemy wspólną akcję donice w Obi hahahahahahaha

admete 08:16, 01 mar 2015

Joasiu piszesz że już po choróbskach, u nas też tfu tfu.
A dzisiaj co robicie?
Będę dzwonić o bardziej ludzkiej niedzielnej godzinie
Danutka 08:39, 01 mar 2015

Hmmm ciekawe czy OBI gotowe jest na taki nalot
Joaska 10:09, 02 mar 2015

kitek81 napisał(a)

mam dokładnie te same dylematy i przemyślenia i pewnie nie my jedyne

Kasiu, po prostu życie ...
Joaska 10:11, 02 mar 2015

Danutka napisał(a)

No to faktycznie udało Ci się, jak ja byłam to takich za 38 zł nie było bo pewnie bym wzięła
No i informuję że w OBI donic brak ... wszystkie wykupione