Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 15:18, 02 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Dobra dobra do lata masz czas a potem juz w czystych tylko

Duzo pracy przed Toba ale u mnie nie lepiej wiec znam to

Nie no poleciałaś mi po ambicji i muszę sobie zapodać jakieś wyjściowe laczki a na razie będą takie jakie są ...
Joaska 15:20, 02 mar 2015

Jak myślicie, czy wystarczy na te mrozy co zapowiadają jak przykryję ta obciachaną lawendę doniczkami??? czy obsypać kopczykami .... z czego???
lojalna_ 15:22, 02 mar 2015

Mrozno ma byc tylko ponoc na pólnocnycm wschodzie i to jakies -2 ..... To chyba nie jest zagrozenie ja sie tam nie znam ....ale przykryj agro na kilka dni jak sie martwisz

Edit ta to u Ciebie ten minus
Iwk4 15:37, 02 mar 2015

Przyszlam się przywitać. Też lubię linie proste w ogrodzie. Odkrylam to dopiero na Ogrodowisku. U siebie zmieniam.
Ty masz sporo pracy przed sobą. Ale taka praca będzie cieszyć. Pozdrawiam.
Joaska 15:45, 02 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Mrozno ma byc tylko ponoc na pólnocnycm wschodzie i to jakies -2 ..... To chyba nie jest zagrozenie ja sie tam nie znam ....ale przykryj agro na kilka dni jak sie martwisz

Edit ta to u Ciebie ten minus

No właśnie u mnie te minusy
a jak zapowiadają -2 to u mnie będzie -4
takie dziwne miejsce ...
Madzenka 19:17, 02 mar 2015

Joaska napisał(a)

No mówiłam Madżenkowo będzie ...jest to ogród inspirowany Madżenką i innymi cudnymi ogrodami na tym forum

Spasowialam
I pluję sobie w brodę, że nie wiedziałam że wrociłaś na forum i takich donic w Obi nie wycziłam. Jutro po pracy jade do OBI!!!!!
Madzenka 19:21, 02 mar 2015

Lekko ochłonęłam i napisze, ze dom przepieknie sie zapowiada. Napisz jaka planujesz elewacje. Plizzz napisz, że planujesz drewno na elewacji pasujące do okien i bramy garażowej (idelanie dobrane,! ) i biała elewacja plizzz
kitek81 22:37, 02 mar 2015

ja co do różanki też bym dała obwódkę z bukszpanu, moje pierwsze skojarzenie widzę, że nie tylko moje

my w kwietniu chcemy ruszyć z elewacją i też myślę jak się za to zabrać, żeby było skromnie, ale ładnie, bez przepychu ale elagancko-ale czy tak się da
Joaska 22:46, 02 mar 2015

Madzenka napisał(a)

Spasowialam
I pluję sobie w brodę, że nie wiedziałam że wrociłaś na forum i takich donic w Obi nie wycziłam. Jutro po pracy jade do OBI!!!!!
u nas w OBI juz donic brak moze u Was coc jeszcze bedzie-
Joaska 22:52, 02 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Lekko ochłonęłam i napisze, ze dom przepieknie sie zapowiada. Napisz jaka planujesz elewacje. Plizzz napisz, że planujesz drewno na elewacji pasujące do okien i bramy garażowej (idelanie dobrane,! ) i biała elewacja plizzz
Podbitka bedzie drewniana dopasowana do koloru okken' na elewacji tez mialo byc drewni ale zd wzgledow finansowych na razie bedzie tylko biala elewacja,taras wejsciiwy do domu bedzie drewniany, a jak kasy przybedzie to moze i pojawi sie drewno na elewacji ale pew ie nie w tym roku. Sorki za bledy ale pisze z tableta. Drewno bedzie tez na tarasie z tylu i boku.