Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie wymarzony …

Ogród prawie wymarzony …

Wiaan 00:50, 11 kwi 2022

Dawno u Ciebie nie byłam, ale już wszystko nadrobiłam
Pytasz o jeżówki, moje sadzone jesienią ruszyły. Ciekawa jestem, czy gdyby się wysiały czy poznałabym, że to nie chwast
Z tulipanami dziwna sprawa, dobrze, że tylko na małym kawałku. Działasz nieustannie, fajnie będzie z basenem, czuję jak to ładnie zaaranżujesz Lubisz czarny i wiesz co widziałam domowe anturium właśnie czarne, od razu sobie o Tobie pomyślałam
olciamanolcia 07:12, 11 kwi 2022

Mirka ja chciałam mieć na tej rabacie intensywnie różowe aby zgrały się z rozchodnikami Mr Goodbud ale ani jedno ani drugie nie kwapi się do wyjścia
olciamanolcia 07:22, 11 kwi 2022

Anetko ja do Ciebie zaglądam regularnie
Tak dzieje się u mnie bo sama sobie wymyślam tę robotę Miejsce pod basen musimy zrobić bo jest tam bardzo nierówno . Tam gdzie stał basen tez trzeba wyrównać grunt posiać trawę .
Czarny uwielbiam - widać z resztą. Z czarnych kwiatów mam kalie i tulipany. Jeszcze myślałam nad orlikami ale czarnego anturium nie widziałam jeszcze . Jak znajdę zapewne zagości u mnie w salonie
Dziękuje za pamięć - to odnośnie anturium
Agatorek 07:26, 11 kwi 2022

olciamanolcia napisał(a)

Boskie cooo

A to będzie basen całoroczny? (w sensie z pompą, filtrami itepe).
olciamanolcia 07:32, 11 kwi 2022

Agatorek napisał(a)

A to będzie basen całoroczny? (w sensie z pompą, filtrami itepe).

Że u mnie? Że infinity? Nieee no coś Ty Agus? Skąd piniondze na to?? Chyba , że w totka wygram to zaproszę Was na party

MartaCho 07:35, 11 kwi 2022

Ja już zaczynam podejrzewać, że te tulipany to takie złośliwce są- im bardziej nam zależy, tym bardziej wydziwiają. Ja wsadziłam takie piękne białe do donic, żeby mieć przed wejściem akurat na komunię córy... Aha! W jednej donicy ledwo trzy listki, z drugiej jeden wystaje Będzie kompozycja, że hoho
olciamanolcia 07:52, 11 kwi 2022

Hahaha . No jestem zawiedziona tymi moimi. Ale cóż - z przyrodą nie wygrasz Na jesieni dosadzę w koszykach .
Muszę moje koty postawić do pionu alby bardziej pilnowały nornic
mirkaka 13:57, 11 kwi 2022

olciamanolcia napisał(a)
Hahaha . No jestem zawiedziona tymi moimi. Ale cóż - z przyrodą nie wygrasz Na jesieni dosadzę w koszykach .
Muszę moje koty postawić do pionu alby bardziej pilnowały nornic

Jak to zrobisz? Mam też dwa koty ale one wolą w domu się wygrzewać A nornice też u mnie grasują i wyjada tulipany
olciamanolcia 17:16, 11 kwi 2022

mirkaka napisał(a)

Jak to zrobisz? Mam też dwa koty ale one wolą w domu się wygrzewać A nornice też u mnie grasują i wyjada tulipany

Zabiorę chrupki i do domu nie wpuszczę

Moje tez leniuchują… taki koci lajf
Agatorek 17:21, 11 kwi 2022

olciamanolcia napisał(a)

Że u mnie? Że infinity? Nieee no coś Ty Agus? Skąd piniondze na to?? Chyba , że w totka wygram to zaproszę Was na party

Trzymam za słowo

Szkoda tulipanów, ale tak jak piszesz, to przyroda i różne czynniki wpływają na wzrost roślin, czy to szkodniki (małe lub duże), czy to pogoda itp. I tak będziesz miała ich dużo

Ps. Niektóre jeżówki ledwo co wychodzą, delicious candy chyba też, ale to tylko te, które były najbardziej dorodne, gdy je sadziłam